Ihmisen skannaus

Ihmisen skannaus

Ortoosien, proteesien ja muiden yksilöllisten lääkinnällisten laitteiden valmistus on nopeasti muuttumassa täysin digitaaliseksi prosessiksi. Kun laitteet räätälöidään potilaan erityistarpeiden ja vaatimusten mukaan, voidaan edistää parantumista ja parantaa elämänlaatua. Tässä prosessissa 3D-skannaus on avainasemassa.

3D Scanning a foot

Lääkinnällisten laitteiden uudistaminen ja optimointi

Säästä aikaa ja rahaa
Riippumatta siitä, työskenteletkö ortopedian, proteesien tai yksilöllisten välipohjien parissa, siirtyminen perinteisestä työnkulusta digitaaliseen työnkulkuun säästää sekä aikaa että rahaa. Säätöjen tekeminen on myös paljon helpompaa.

Kaikki alkaa 3D-skannauksesta
Työnkulku alkaa 3D-skannauksella, jossa otat ja luot 3D-kuvan potilaan kehon osan perusteella. Peel 3D:n 3D-skannereissa ei ole tarpeettomia ominaisuuksia, vain puhtaita ja yksinkertaisia korkealaatuisia skannauksia ilman suurempia valmisteluja.  

0,1 mm

Yksityiskohtien taso, jonka voit 3D-skannata Peel 3D-skannereilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusmuotojen lukumäärä, muun muassa stl ja obj

0,500 mm/m

Tilavuustarkkuus osakoon perusteella

Miksi valita 3D-skannaus kehon osille?

Tarkkuus ja tarkkuus:
3D-skannaus mahdollistaa tarkkojen mittausten ja yksityiskohtaisten 3D-mallien ottamisen kehon osista. Tämä tarkkuustaso takaa täydellisen istuvuuden ortopediaan, proteeseihin ja yksilöllisiin välipohjiin, mikä parantaa mukavuutta ja suorituskykyä.

Joustavuus ja iterointi:
Säätöjen tekeminen on vaivatonta 3D-skannauksen avulla. Digitaalinen malli mahdollistaa helpon muokkaamisen ja iteroinnin, mikä takaa osien täydellisen istuvuuden ja toimivuuden. Olipa kyse ortopedisten laitteiden hienosäädöstä, proteesien optimoinnista tai yksilöllisten välipohjien hienosäädöstä, 3D-skannauksen joustavuus virtaviivaistaa suunnitteluprosessia.

3D Scanning a human part

Räätälöinti ja personointi ovat avainasemassa terveydenhuollossa

Jokainen yksilö on ainutlaatuinen, ja hänen ruumiinosansa ansaitsevat räätälöityjä ratkaisuja.
3D-skannaus mahdollistaa räätälöityjen ja yksilöllisten tuotteiden luomisen, jotka vastaavat kunkin potilaan erityistarpeita. Ortopedisista henkseleistä raajojen proteeseihin, 3D-skannaus mahdollistaa aidosti yksilöllisten terveydenhuollon ratkaisujen tuottamisen


3D Scanning a human part

Peel 3-skanneri

3D-skanneri, joka on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisen resoluution sekä suorituskyvyn esineiden ja värien skannauksessa.

3D-skannauksen edut eri sovelluskohteisiin:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilauksesta tai mittatilaustyönä valmistettuja osia varten.

Ihmisen skannaus

3D-skannaus yksilöllisten ortoosien ja proteesien suunnittelua ja 3D-tulostusta varten paremman istuvuuden varmistamiseksi.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla ja tallentamalla korvaamattomia esineitä tai 3D-tulostamalla esineitä voit luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Peel 3

Tuotesuunnittelu

Hyödynnä käänteistä suunnittelua olemassa oleville osille, digitalisoi käsintehtyjä malleja, tee simulaatioita ja paljon muuta.

Hanki ilmainen e-kirjamme

9 globaalia trendiä ja niiden vaikutusta – lue, mikä ajaa 3D-vallankumousta

Pysy ajan tasalla 3D-tulostuksen tärkeimmistä trendeistä – lue tämä raportti oppiaksesi tärkeimmät kehityssuunnat, jotka edistävät innovaatioita ja kasvua lisäävän valmistuksen maailmassa.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.