Käänteinen suunnittelu

Käänteinen suunnittelu

Valmistuksessa käänteissuunnittelu mahdollistaa esineiden valmistamisen tai uudelleenvalmistamisen käyttämällä fyysistä esinettä ohjeena. Tämä prosessi on mahdollinen vain tarkan ja korkean resoluution 3D-skannerin avulla, joka kerää tietoa esineen pinnasta. Peel 3D avulla pääset alkuun muutamassa minuutissa.

Person 3D scanning under the hood of a car. Reverse engineering on a car part

Älä koskaan jää ilman varaosia

Käänteinen suunnittelu 3D-skannauksen avulla: Ratkaisu korjaukseen, jälkiasennukseen ja tulevaisuuden suunnitteluun

Älä anna rikkoutuneiden tai saatavilla olevien osien puutteen hidastaa sinua. Käänteissuunnittelun avulla voit helposti luoda minkä tahansa fyysisen esineen 3D-malliksi ja palauttaa sen suunnittelun.

Näin se toimii:
Ensiksi käytämme edistynyttä 3D-skannausteknologiaa tarkkojen mittausten ja esineen skannaamisen suorittamiseen. Tämän jälkeen älykkään ohjelmiston avulla puhdistamme skannaukset varmistaen sujuvat ja yksityiskohtaiset tulokset. Lopullinen vaihe sisältää viite-CAD-mallin luomisen, joka voidaan 3D-tulostaa tai valmistaa perinteisillä menetelmillä.

Miksi valita 3D-skannaus?
Se on ensimmäinen askel rikkoutuneiden tai kuluneiden osien korjaamisessa, joita ei löydy mistään muualta. Se on myös ihanteellinen tuotteiden jälkiasennukseen tai digitaalisen varaston rakentamiseen tulevaisuuden suunnittelua varten.

Sano hyvästit niukkuudelle ja tervetuloa loputtomille mahdollisuuksille!
Peel 3D -skannereilla voit odottaa korkealaatuisia skannauksia ja käyttäjäystävällistä ohjelmistoa, joka tekee skannausten puhdistamisesta helppoa ennen niiden tuontia suosittuun CAD-ohjelmistoosi.

Kvia Engineering rakentaa räätälöityjä autoja

Kvia Engineering saa polttoainetta asiantuntemuksesta ja intohimosta, jotka virtaavat Tor Arne Kvian, ammattimaisen drift-kuljettajan, kautta. Selkeä visio mielessään hän lähti luomaan jotain poikkeuksellista omalle drifting autolleen, ja me olimme innokkaita auttamaan häntä siinä.

0.1 mm

Yksityiskohtien taso, jonka voit 3D-skannata Peel 3D-skannereilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusmuotojen lukumäärä, muun muassa stl ja obj

0.500 mm/m

Tilavuustarkkuus osakoon perusteella

”3D-skannerin avulla voimme tehdä vaikeat tehtävät paljon nopeammin. Voimme mallintaa suoraan verkkomalliin muutaman minuutin kuluttua skannauksen päättymisestä ja käyttää sitä viitteenä uusille suunnitelmille.”

Tor Arne Kvia, KVIA Enginneering

Katso, miten autamme heitä heidän suunnitelmissaan räätälöidä autoansa käyttämällä Peel 3D -skanneria

3D-skannauksen edut eri sovelluskohteisiin:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilauksesta tai mittatilaustyönä valmistettuja osia varten.

Ihmisen skannaus

3D-skannaus yksilöllisten ortoosien ja proteesien suunnittelua ja 3D-tulostusta varten paremman istuvuuden varmistamiseksi.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla ja tallentamalla korvaamattomia esineitä tai 3D-tulostamalla esineitä voit luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Peel 3

Tuotesuunnittelu

Hyödynnä käänteistä suunnittelua olemassa oleville osille, digitalisoi käsintehtyjä malleja, tee simulaatioita ja paljon muuta.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.