Taiteen säilyttäminen

Taiteen säilyttäminen

Hauraita, herkkiä arkeologisia löytöjä tai ainutlaatuisia, korvaamattomia taideteoksia – 3D-skannaus auttaa meitä arkistoimaan ja antamaan ihmisille pääsyn tuhansien vuosien ihmiskunnan luovuuteen. Peel 3:n 3D skannerin yksinkertainen asennus, tehokas suorituskyky ja helppokäyttöisyys antavat meille mahdollisuuden nähdä kulttuurin ihmeet uudessa valossa.

3D scanning an old vase art preservation

Historiasta ja kulttuurista saavutettavaa 3D-skannauksen avulla

3D-skannaus tekee menneisyydestä saavutettavaa tavoilla, joita emme voisi koskaan kuvitella.
Se on erittäin tärkeää tutkijoille, taidehistorioitsijoille tai arkeologeille, koska heidän tyypillisesti tutkimansa esineet ovat vanhoja ja monissa tapauksissa hyvin hauraita.

Ei vaaraa alkuperäiselle kohteelle
3D-skannaamalla nämä ja monet muut kohteet ne voidaan dokumentoida tarkasti vaarantamatta alkuperäistä kohdetta.
Digitoinnin jälkeen esineet voidaan 3D-tulostaa tai käyttää AR / VR-ympäristöissä, jolloin ihmiset, joilla ei koskaan ollut pääsyä, voivat kokea niitä näyttelyissä tai verkossa.

0,1 mm

Yksityiskohtien taso, jonka voit 3D-skannata kuori 3D-skannereilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusmuotojen lukumäärä, muun muassa stl ja obj

0,500 mm/m

Tilavuustarkkuus osakoon perusteella

Peel 3 -skanneri

3D-skanneri, joka on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisen resoluution sekä suorituskyvyn esineiden ja värien skannauksessa.

3D-skannauksen edut eri sovelluskohteisiin:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilauksesta tai mittatilaustyönä valmistettuja osia varten.

Ihmisen skannaus

3D-skannaus yksilöllisten ortoosien ja proteesien suunnittelua ja 3D-tulostusta varten paremman istuvuuden varmistamiseksi.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla ja tallentamalla korvaamattomia esineitä tai 3D-tulostamalla esineitä voit luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Peel 3

Tuotesuunnittelu

Hyödynnä käänteistä suunnittelua olemassa oleville osille, digitalisoi käsintehtyjä malleja, tee simulaatioita ja paljon muuta.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.