Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Tuo seuraava tuotteesi markkinoille nopeammin 3D-skannauksen avulla. Käytä käänteistä suunnittelua olemassa oleville osialle, digitalisoi käsintehtyjä malleja, suorita simulaatioita ja paljon muuta.

Uusi kumppanisi tuotekehityksessä

Hyödynnä 3D-skannusta tuotesuunnitelussa
Tuotekehityksen maailmassa suunnittelun ja uudelleensuunnittelun matka alkaa usein eri kohdista, eikä välttämättä tutusta CAD-ohjelmistosta. Prosessi voi joskus alkaa fyysisestä osasta.

3D-skannauksen sisällyttäminen tuotesuunnittelun työnkulkuun antaa sinulle mahdollisuuden luoda vaivattomasti erittäin tarkkoja digitaalisia 3D-malleja mistä tahansa fyysisestä esineestä.

Säästä arvokasta aikaa skannaamalla esineitä
Kun integroit 3D-skannauksen osaksi tuotesuunnitteluprosessiasi, saat käyttöösi lukuisia etuja. Säästä arvokasta aikaa skannaamalla esineitä ja optimoimalla niiden suunnittelu useiden iterointien kautta.

Joustavuus
Nauti joustavuudesta tehdä säätöjä ja hienosäätöjä niin monta kertaa kuin tarvitaan. Lisäksi voit hyödyntää käänteisen suunnittelun voimaa osien uudelleenluontiin, skannattujen 3D-mallien simulointiin, perusteellisen tutkimuksen tekemiseen ja paljon muuhun.

0,1 mm

Yksityiskohtien taso, jonka voit 3D-skannata Peel 3D-skannereilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusmuotojen lukumäärä, muun muassa stl ja obj

0,500 mm/m

Tilavuustarkkuus osakoon perusteella

Se muuttaa pelin täysin

Hyödynnä 3D-skannauksen tuomaa tehokkuutta ja mahdollisuuksia tuotekehityksessäsi. Paranna suunnittelun optimointia ja laajenna tutkimusmahdollisuuksia – tämä on todellinen pelinmuuttaja.

Mallinna olemassa oleva komponentti
Integroi jo olemassa olevat mallit upouuteen malliin.

Digitalisoi käsintehdyt mallit
Muunna käsintehty malli 3D-muotoon jatkosuunnittelua varten.

FEA- ja CFD-testien suorittaminen

Tee numeerisia simulointeja skannatuilla 3D-malleilla.

3D-skannauksen edut eri sovelluskohteisiin:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilauksesta tai mittatilaustyönä valmistettuja osia varten.

Ihmisen skannaus

3D-skannaus yksilöllisten ortoosien ja proteesien suunnittelua ja 3D-tulostusta varten paremman istuvuuden varmistamiseksi.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla ja tallentamalla korvaamattomia esineitä tai 3D-tulostamalla esineitä voit luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Peel 3

Tuotesuunnittelu

Hyödynnä käänteistä suunnittelua olemassa oleville osille, digitalisoi käsintehtyjä malleja, tee simulaatioita ja paljon muuta.

Peel 3 -skanneri

3D-skanneri, joka on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisen resoluution sekä suorituskyvyn esineiden ja värien skannauksessa.

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.