3D-system ProJet CJP X60

3D-system ProJet CJP X60

Luo upeita, täysvärisiä konseptimalleja – huippunopeudella.

Edulliset ja nopeat täysväritulosteet

3D Systemsin ProJet CJP X60 -sarjan tulostimien mahdollistavat suurten tuotantomäärien tulostamisen. Niiden ainutlaatuinen kyky sijoittaa osat sekä vaaka- että pystysuunnassa tekee niistä ihanteellisia korkean tuotannon tarpeisiin.

Luotettava ja edullinen CJP-teknologia mahdollistaa osien tulostamisen jopa seitsemän kertaa edullisemmin kuin muilla tekniikoilla. Tehokkaan materiaalinkäytön ansiosta hukkaa vältetään ja viimeistelyaikaa säästetään, koska tukirakenteita ei tarvita ja käyttämätön materiaali kierrätetään. ColorJet-tulostimet ovat helppoja käyttää ja tuottavat tasalaatuisia tulosteita joka kerta.

Huippunopeilla tulostusajoilla voit muuntaa ideat valokuvantarkoiksi konseptimalleiksi ja prototyypeiksi tunneissa, erittäin alhaisilla kustannuksilla per osa.

Virheettömät värit ja edistynyt teknologia

ProJet CJP X60 -sarjan tulostimet luovat hämmästyttävän kauniita, värillisiä osia tavalla, johon muut 3D-tulostimet eivät pysty.

ColorJet Printing (CJP) -teknologian ja tehokkaan VisiJet® PXL™ -materiaalin ansiosta X60-sarjan tulostimet tuottavat osia, joissa on tarkasti määritellyt ominaisuudet ja virheettömät värit. Voit arvioida suunnittelukonseptien fyysisiä malleja lähes valmiina.

Miksi valita 3D Systems X60-sarja?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää etua:

  • Tulosta osia CMYK-väreissä
  • Nopeat tulostusajat, suuret rakennusvolyymit ja alhaiset käyttökustannukset
  • Helppo jälkikäsittely ilman tukirakenteiden poistamista

Ominaisuuksia

  • Teknologia: Värisuihkutulostus (CJP)
  • Tulostustilavuus: jopa 508 x 381 x 229 mm
  • Kerroksen paksuus: 0,1mm
  • Materiaalit: Kipsi

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.