3D Systems ProJet 6000/7000

3D Systems ProJet 6000/7000

Nämä SLA-tulostimet yhdistävät erinomaisen nopeuden, tarkkuuden ja taloudellisuuden.

ProJet 6000/7000 -sarjan tulostimet tulostavat pienemmätkin yksityiskohdat

SLA-tulostustekniikkaan perustuvat 3D Systemsin ProJet 6000 ja ProJet 7000 -tulostimet mahdollistavat pienten ja keskikokoisten osien erittäin tarkan tulostamisen.

Ikuista suunnitelmasi pienimmätkin yksityiskohdat ja terävät reunat useilla eri tulostusmateriaaleilla.

Erittäin yksityiskohtaiset prototyypit

Yksi SLA-teknologian vahvuuksista on erittäin tarkka prototyyppien valmistus. Korkea tarkkuus ja laaja valikoima materiaaleja mahdollistavat tulosteiden valmistamisen mahdollisimman lähelle lopputuotetta.

Olipa tavoitteenasi sitten tarkastella suunnitelmasi ulkoasua, suorittaa sovitustesti tai fyysinen toiminnallisuustesti, ProJetin avulla voit tulostaa erittäin yksityiskohtaisia malleja sileällä viimeistelyllä tarpeisiisi sopivasta materiaalista

Laaja materiaalivalikoima
Materiaalivalikoiman ansioista voit valmistaa ProJet SLA -tulostimilla myös investointivalumuotteja metallivaluja varten sekä jigejä ja kiinnikkeitä sopivista materiaaleista.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

Miksi valita 3D Systems ProJet 6000/7000?

  • Valitse laajasta materiaalivalikoimasta tarpeidesi mukaan.
  • Tulosta osia, joihin on sisällytetty pienimmätkin yksityiskohdat ja joiden pinta on sileä.
  • Korkean tarkkuuden ja laajan materiaalivalikoiman ansiosta sovelluskohteita on lukuisia.
  • Koneet, materiaalit, huolto ja ohjelmistot, saat kaikki yhdestä paikasta.

Ominaisuuksia

  • Teknologia: Stereolitografia (SLA)
  • Tilavuus: jopa 380 x 380 x 250 mm 4000 DPI:llä
  • Kerroksen paksuus: Automaattinen hienoskannaus pienille yksityiskohdille ja laajempi skannaus suuremmille ominaisuuksille ja sisäpinnoille tulostusvaiheessa.
  • Tarkkuus: +/- 0,045mm
  • Materiaalit: PP-kaltaiset, ABS-kaltaiset, kirkkaat, valettavat, korut, hammaslääketieteelliset, vaikka kestävät, lääketieteelliset, korkean lämpötilan ja komposiitit

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.