3D Systems ProJet MJP 2500

3D Systems ProJet MJP 2500

Tulosta toiminnallisia prototyyppejä, vahamalleja tai tarkkuusvalupohjia markkinoiden tarkimmalla ja monipuolisimmalla suihkutekniikalla.

ProJet MJP 2500 – helppokäyttöinen, ammattimainen ja monipuolinen tulostin

3D Systems ProJet MJP 2500 on suosituin 3D Systemsin MJP (MultiJet Printing) 3D-tulostimien sarjasta.
Se on suunniteltu yhdistämään ammattitason tulostusominaisuudet edulliseen hintaan. Se on kooltaan toimistoystävällinen ja kappaleiden käsittely on tehty helpoksi.

MJP 2500:lla voit luoda tarkkoja muovi- ja elastomeerisiä osia tai vahakuvioita ja investointivalumalleja.

MultiJet muovitulostimet

Tarkkojen, toimivien muovisten tai elastomeeristen prototyyppien saaminen käyttöön ei ole koskaan ollut nopeampaa. MJP 2500 on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista, sillä sen 3D-tulostusnopeus on jopa kolminkertainen verrattuna vastaavan luokan tulostimiin ja käyttövalmiiden osien valmistaminen on jopa neljä kertaa nopeampaa kuin muilla puhdistusmenetelmillä.

Laadukkaat osat hetkessä

Lisää tehokkuutta tuotantoosi
Siirry työpöytätulostimista eteenpäin ja ala tulostamaan enemmän osia nopeammin. Hyödynnä ProJet MJP 2500 -sarjan tulostimen 24/7-käytettävyyttä. Tulostimessa on teollinen tulostuspää ja optimoidut tulostusparametrit, jotka mahdollistavat jopa kolme kertaa nopeamman tulostusnopeuden kuin vastaavissa tulostimissa.

Tarkkaa 3D-tulostusta ja helppoa viimeistelyä
MJP 2500-sarjan tulostimilla tulostat niin jäykkiä kuin elastomeerisiä vahakuvioita tai investointivalumalleja. Voit luottaa erinomaiseen pintakäsittelyyn ja korkealaatuiseen reunan tarkkuuteen.

MJP-tulostettujen osien viimeistely on yhtä helppoa kuin vahan sulattaminen. Unohda ikävät käsien kaapimiset, korkeapainevesisuihkut, syövyttävät kemialliset kylvyt ja erityiset tilavaatimukset.

Koruvahakuvioita MJP 2500W:llä

MJP 2500W on 3D Systemsin kattava MultiJet-tulostusratkaisu korujen valamiseen ja suuren kapasiteetin korutuotantoa varten. Tulostimella voit luoda mikrotarkkoja uhrivalumalleja, jotka ovat täsmälleen 100-prosenttista vahaa.

Poista työkalujen valmistukseen kuluva aika, kustannukset tai geometriset rajoitukset ja nauti luotettavasta ja toistettavasta valutehokkuudesta.

3d systems projet 2500 series 3d printer

Miksi valita 3D Systemsin ProJet MJP 2500?

Syitä on monia. Tässä on kolme tärkeää etua:

 • Saavuta poikkeuksellisen teräviä reunoja ja hienoja yksityiskohtia.
 • Materiaalivaikoimaa riittää. Käytettävissä on mm. muovi-, vaha- ja elastomeerisiä materiaaleja.
 • Tulosta tarkkoja osia, jotka säilyttävät virheettömyyden myös ajan kuluessa. Tee tuotantopäätöksiä luottavaisin mielin.

Ominaisuuksia

 • Teknologia: MJP
 • Tilavuus: 295 x 211 x 142 mm
 • Kerroksen paksuus: 0,032 mm
 • Materiaalit: PP:n kaltainen, ABS:n kaltainen, kirkas, elastomeeri, vaha

Tilaa ilmainen näyteosa

Tutustu Jet Fusion -tekniikan poikkeukselliseen tarkkuuteen näyteosamme avulla. Se on valmistettu Visijet M2S-HT90 materiaalista ja tulostettu 3D Systemsin ProJet MJP 2500:lla. Näyteosa esittelee monimutkaisia yksityiskohtia, joita tällä tekniikalla voidaan saavuttaa.

Tekniset tiedot:

 • Materiaali: Visijet M2S-HT9
 • Tulostusaika: 8 min/osa (42 osaa/koontiversio)

  Koe laatu omakohtaisesti – tilaa näyte jo tänään

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.