3D Systems tulostimet

3D Systems tulostimet

Vuonna 1986 perustettu 3D Systems on siitä lähtien ollut edelläkävijä ainetta lisäävän valmistuksen innovaatioissa. Nykyään heidän laaja tuotevalikoimansa koostuu monipuolisesti eri laitteisto-, ohjelmisto- ja materiaaliratkaisuista – muovista metalleihin.

Innovaatiosta tuotantoon

3D Systemsiltä on saatavana kokonaisratkaisu, johon kuuluu integroituja laitteistoja, ohjelmistoja ja materiaaleja, jotka on hienosäädetty saavuttamaan tunnettu SLA-osien laatu. SLA-3D-tulostimet toimivatkin uskomattoman tarkasti, toistettavasti ja luotettavasti.

Saatavilla on monenlaisia materiaaleja ja riippuen tulostustarpeistasi, tulostimia löytyy monessakoko- ja hintaluokassa.

3D Systemsin tulostimia käytetään mm. prototyyppien valmistukseen, loppukäyttöön tarkoitettujen osien tuotantoon, työkalujen, valumallien ja muottien tekoon, mutta myös lääketieteellisten osien valmistukseen.

3D-järjestelmät numeroina

130+

Teollisuuslaatuiset materiaalit
ja kasvaa

1000+

Viime vuosikymmenellä myönnetyt patentit

500K+

3D-järjestelmillä päivittäin tulostettavat osat

1986

3D Systems keksi SLA-tekniikan

Edistyneitä sovelluskohteita

3D Systemsin ratkaisut palvelevat useita sovelluskohteita, kuten loppukäyttöosien tuotantoa, valumalleja, muotteja, työkaluja, kalusteita ja lääketieteellisiä malleja. Näitä ratkaisuja on jo hyödynnetty esimerkiksi seuraavilla teollisuudenaloilla:

  • Ilmailu ja avaruus
  • Hammaslääketeollisuus
  • Autoteollisuus
  • Lääketeollisuus

3D Systems valikoimamme

Figure 4

Todellinen 3D-tuotantokone, joka on modulaarinen ja skaalautuva. Nopea ratkaisumme.

SLA 750

Nopea SLA-ratkaisu suurten ja kestävien teollisuusosien valmistukseen.

Projet 6000/7000

Nämä SLA-tulostimet yhdistävät erinomaisen nopeuden, tarkkuuden ja taloudellisuuden.

MJP 2500

Tulosta toiminnallisia prototyyppejä tarkimmalla suihkutustekniikalla.

CJP 660

Luo upeita, värillisiä konseptimalleja tehokkaasti ja edullisesti.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.