DyeMansion DM60

DyeMansion DM60

Johtava väriaineratkaisu teolliseen ainetta lisäävään valmistukseen.

3D-tulostettujen osien automaattinen ja laadukas värjäys

3D-painettujen muovien värjäys oli aiemmin manuaalinen, hallitsematon prosessi. DM60:n myötä tämä on nyt teollinen prosessi, joka on helppo käyttäjälle ja joka voidaan toistaa milloin tahansa. Teho on väripatruunoissa, jotka valmistellaan perusmateriaalin, viimeistelyn ja halutun värin mukaan.

DM60-käyttäjänä hyödyt suurimmasta väritietokannasta. Yli 170 RAL-värin ja standardoidun värin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden luoda yksilöllisiä sävyjä yritysväreistä kauden trendiväreihin ja yksittäisiin ihonväreihin. DM60:n täysin automaattinen puhdistusohjelma mahdollistaa joustavan käytön ja nopean värinvaihdon.

Johtava väriaineratkaisu teolliseen lisäainevalmistukseen

DM60-värjäysliuoksen sykliaika on vain 150 minuuttia, mikä tarkoittaa, että voit saada valmiit osat muutamassa tunnissa.

Värikasetteja on neljää eri kokoa työn määrästä riippuen.

Nämä on varustettu RFID-sirulla, joka siirtää kaikki prosessiparametrit DM60:een.

Katso video saadaksesi lisätietoja värjäysprosessista.

Miksi valita DyeMansion Powershot C?

Nopeampi puhdistus, nopeampi läpimeno

Pienennä tuotantolaitteiden vaatimaa tilaa

Vähennä manuaalisen työn kustannuksia ja aikaa

Tasaiset tulokset

DyeMansion DM60:n ominaisuudet

  • 150 minuutin sykliaika
  • Käsittelee suuria eriä (esim. HP MJF 5200)
  • Tukeva ja tukeva rakenne
  • Toimii MJF- ja SLS-tekniikan kanssa

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.