DyeMansion Powerfuse S

DyeMansion Powerfuse S

Vihreä ja teollinen höyrykiillotusjärjestelmä tiivistetyille pinnoille.

Huippuluokan pintaviimeistely 3D-tulostetuille osille

DyeMansion Powerfuse S perustuu DyeMansionin VaporFuse Surfacing (VFS) -tekniikkaan. VFS:n avulla saat tiivistettyjä ja pestäviä osia ruiskupuristetuilla pinnoilla. Pinnan karheus on vähennetty minimiin. Koko prosessikammio on täynnä höyryä tyhjiön aikana.

Tämä varmistaa monimutkaisten geometrioiden ja sisäpintojen toistettavan käsittelyn. VFS sopii kaikille tavallisille muoveille ja erityisesti joustaville polymeereille, kuten TPU:lle, joille mekaaniset tekniikat eivät sovellu. Käytetty liuotin on hyväksytty elintarvikekontaktissa olevien muovien käsittelyyn asetuksen (EU) 10/2011 mukaisesti.

Luo osia sileillä ruiskupuristusmuovausmaisilla pinnoilla

Powerfuse S on Industry 4.0 -valmis. Järjestelmä tarjoaa täysin automaattiset lataus-, liitettävyys- ja eräseurantaominaisuudet.

Validoidut ja erityisesti kehitetyt ohjelmat kaikille tavallisille materiaaleille ovat saatavilla ja valmiita käyttöön.

Lisäksi kaikki prosessiparametrit voidaan sovittaa erikseen muille materiaaleille.

Tämä varmistaa joustavuuden ja saumattoman integroinnin olemassa oleviin tuotantoprosesseihin, kuten DyeMansion Print-to-Product -työnkulkuun.

Miksi valita DyeMansion Powerfuse S?

Nopeampi puhdistus, nopeampi läpimeno

Pienennä tuotantolaitteiden vaatimaa tilaa

Vähennä manuaalisen työn kustannuksia ja aikaa

Tasaiset tulokset

DyeMansion Powerfuse S:n ominaisuudet

  • 40-80 minuutin sykliaika
  • Tukeva ja tukeva rakenne
  • Liuotin hyväksytty elintarvikekosketukseen

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.