DyeMansion Powershot C

DyeMansion Powershot C

Alan standardi ratkaisu helppoon ja tehokkaaseen 3D-tulostettujen osien puhdistukseen.

DyeMansion Powershot C puhdistaa 3D-osasi nopeasti

Powershot C:llä jopa 75 % suuremmista SLS- tai MJF-tulostustöistä voidaan puhdistaa vain kymmenessä minuutissa. Tämä vähentää merkittävästi puhdistusaikaa ja henkilöstökustannuksia, parantaen näin tehokkuutta. Konfiguroitavan ajastimen ansiosta eräkäsittely on jatkuvaa ja osat voidaan käsitellä paljon nopeammin.

Investoimalla automaattiseen kappaleiden puhdistukseen DyeMansion Powershot Cavulla voidaan korvata jopa neljä manuaalista puhallusjärjestelmää. Tämä vähentää sekä käyttö- että investointikustannuksia, sillä investointi- ja ylläpitokustannukset kohdistuvat vain yhteen järjestelmään.

Vankka ja laadukas muotoilu

Powershot C eroaa manuaalisista puhalluskopeista pyörivän korinsa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteensa ansiosta.

Kaksi samanaikaisesti toimivaa, pyörivään koriin ja sen sisällä oleviin osiin nähden kohtisuorassa olevaa suihkusuutinta poistavat jauheen tehokkaasti.

Kiinteä etäisyys kappaleiden ja puhallussuuttimien välillä takaa toistettavat tulokset.

Miksi valita Powershot C?

Nopeampi puhdistus, nopeampi läpimeno

Pienennä tuotantolaitteiden vaatimaa tilaa

Vähennä manuaalisen työn kustannuksia ja aikaa

Tasaiset tulokset

DyeMansion Powershot C:n ominaisuudet

  • Vankka ja tukeva muotoilu
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi
  • Tehokkaat suuttimet
  • Kiertoaika 3-10 minuuttia

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.