DyeMansion Powershot S

DyeMansion Powershot S

Johtava puhallusjärjestelmä loppukäyttöosille erinomaisella viimeistelyllä.

Tee upeita osia DyeMansion Powershot S:llä

Automaattinen mekaaninen Powershot S on markkinoiden tehokkain prosessi parhaan loppukäytön osien viimeistelyn saavuttamiseksi. Ratkaisu tarjoaa ainutlaatuisen mattakiiltävän ilmeen ja miellyttävän haptiikan useimpiin 3D-tulostettuihin loppukäyttösovelluksiin. Se ei poista mitään materiaalia ja toimii täydellisesti koville muoveille, kuten PA12 tai PA11, kaikilla geometrioilla. Powershot S toimii erittäin kustannustehokkaasti, sillä sen kiertoaika on vain 10 minuuttia ja kapasiteetti on keskikokoinen rakennustyö ajoa kohden.

Automatisoidun PolyShot Surfacingin käyttäminen aikaa vievien hiomamenetelmien, kuten rummutuksen, sijaan parantaa tuottavuuttasi ja osien laatua merkittävästi.

Tehokas pinnoitustekniikka loppukäyttöosille

Powershot S perustuu teknologiaan nimeltä PolyShot Surfacing, PSS.

Ammumalla paineilmalla kiihdytettyjä helmiä tasaa pinnan huiput ja alat, jolloin saadaan homogeenisempi osien laatu.

Huokoset sulkeutuvat prosessin aikana ja tuloksena on huomattavasti parempi, tasainen pinta.

Tämä on erityisen tärkeää jatkokäsittelyvaiheissa, kuten kemiallisissa värjäystekniikoissa vesihauteessa. Väriaineet imeytyvät paljon homogeenisemmin perusmateriaalista.

Miksi valita DyeMansion Powershot C?

Nopeampi puhdistus, nopeampi läpimeno

Pienennä tuotantolaitteiden vaatimaa tilaa

Vähennä manuaalisen työn kustannuksia ja aikaa

Tasaiset tulokset

DyeMansion Powershot S:n ominaisuudet

  • Vaihteleva sykliaika 5-15 minuuttia
  • Vankka ja tukeva muotoilu
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi
  • Tehokkaat suuttimet

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.