Figure 4

Figure 4

Todellinen 3D-tuotantokone, joka on modulaarinen ja skaalautuva. Nopea ratkaisumme.

Suunniteltu nopeille ja erittäin yksityiskohtaisille osille

3D Systemsin Figure 4 on alan ensimmäinen skaalautuva ja täysin integroitu 3D-tulostusalusta, joka tarjoaa:

 • 15x nopeamman tuottavuuden erittäin nopean tiedonsiirron ansiosta
 • Kustannustehokkuuden, joka voi vähentää varaosakustannuksia jopa 20 %
 • Saumattoman integraation erillisten moduulien avulla, jotka helpottavat kokoonpanolinjan ja toissijaisten prosessien yhdistämistä

Figure 4:n erittäin nopea ainetta lisäävä valmistustekniikka ja erilliset moduulit mahdollistavat sen sijoittamisen automatisoituihin kokoonpanolinjoihin ja toissijaisten prosessien, kuten loppukäyttöosien pesun, kuivauksen ja kovettamisen, integroinnin.

Alusta, joka kasvaa valmistustarpeidesi mukana

Aloita erillisellä tulostimella ja laajenna sitä moduuleilla kysynnän kasvaessa
Figure 4 mahdollistaa tuotantokapasiteetin joustavan kasvattamisen kysynnän mukaan. Voit aloittaa erillisellä tulostimella, joka soveltuu nopeaan prototyyppien valmistukseen ja pienten volyymien 3D-tuotantoon. Myöhemmin ratkaisua on helppo laajentaa erillisillä moduuleilla, joita voit lisätä volyymin kasvun myötä aina täysin automatisoituun ja integroituihin tehdasratkaisuihin asti.

Digitaalinen muovaus
Digitaalinen muovaus automatisoi pienikokoisten muoviosien tuotannon ja eliminoi työkaluvaatimukset – työnkulku nopeutuu ja tuotanto yksinkertaistuu.

Miksi 3D Systemsin Figure 4?

 • Mahdollistaa useiden teollisuusmateriaalien valmistuskapasiteetin kasvun kysynnän rinnalla
 • Vähentää kehityskustannuksia, lisää tuottavuutta ja poistaa työkalutarpeet
 • Vähentää seisokkiaikaa parannetun tuottavuuden, kestävyyden, toistettavuuden ja alhaisemman kokonaiskäyttökustannuksen (TCO) ansiosta

Ominaisuuksia

 • Teknologia: DLP
 • Tilavuus: 124,8 x 70,2 x 196 mm
 • Suurin resoluutio: 1920 x 1080 pikseliä
 • Materiaalit: Manuaalinen kaato, automaattinen täydennys

Figure 4 Standalone

Kustannustehokas teollisuustason ratkaisu edullisemmille tuotanto-osille.

Figure 4 Standalone -ratkaisu on edullinen ja monipuolinen ratkaisu pienivolyymiseen tuotantoon sekä nopeaan prototyyppien valmistukseen, kymmenien tai satojen osien kuukausituotantoon. Figure 4 Standalone -ratkaisu tarjoaa laatua ja tarkkuutta teollisuustason kestävyydellä.

Figure 4 Modular

Päivitettävä 3D-tuotantoratkaisu, joka skaalautuu kasvun myötä.

Figure 4 Modular on ihanteellinen ratkaisu keskisuurelle tuotannolle. Automatisoitu materiaalinsyöttöjärjestelmä ja jopa 24 tulostusmoottoriin laajennettavissa oleva kokonaisuus, mahdollistaa joustavuutta ja osien edullista tuotantoa. Tarjolla on myös erillisiä jälkikäsittelytarvikkeita osien kovettamiseen.

Figure 4 Production

Automatisoi tuotantoprosessisi ja lisää tuotantoa.
Figure 4 Production -ratkaisu on räätälöity, integroitu digitaalinen valmistusratkaisu, jota tukee 3D Systemsin oma ohjelmisto. Jopa 15 kertaa nopeammat tulostusnopeudet muihin 3D-tulostusteknologioihin verrattuna mahdollistavat automatisoimaan suuren volyymin tuotantoa.

Tilaa näyteosa

Tutustu Jet Fusion -teknologian erinomaiseen tarkkuuteen näyteosamme avulla. Harmaasta PA12-materiaalista valmistettu osa on luotu Figure 4 -tulostimella ja se esittelee monimutkaisia yksityiskohtia, joita tällä tekniikalla voidaan saavuttaa.

Tekniset tiedot:

 • Materiaali: PRO-BLK 10
 • Tulostusaika: 8 min/osa (8 osaa per rakennelma)

  Koe laatu ja tarkkuus omakohtaisesti – tilaa näyte jo tänään.

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.