HP:n Multi Jet Fusion 3D -tulostimet

HP:n Multi Jet Fusion 3D -tulostimet

Multi Jet Fusion -tekniikka, eli MJF, tarjoaa edistyneitä ratkaisuja osien ominaisuuksien ja tulostusnopeuden parantamiseen. HP:n MJF-ratkaisuilla voit kattaa monenlaisia sovelluskohteita prototyyppien valmistuksesta osien täydelliseen valmistukseen.

Hallitse osien ominaisuuksia ja tulosta ennennäkemättömällä nopeudella

HP:n 3D-tulostimet eivät ainoastaan muuta tapaamme tehdä asioita, vaan ne mullistavat myös tavan, jolla suunnittelemme niitä.

Vokselit: Tehosta tarkkuutta 3D-tulostuksessa
Vokseli eli kolmiulotteinen pikseli on teknologian ytimessä.
Sen avulla suunnittelijat voivat hajottaa kappaleet pienimpiin muodon, värin ja toiminnan vivahteisiin ja soveltaa niitä mikroskooppisella tarkkuudella.

Ja se on hyvä asia kaikille niille, jotka haluavat käyttää 3D-tulostusta loppukäyttöosien ja korkealaatuisten prototyyppien valmistukseen.

Nopeus ja laatu
HP:n Multi Jet Fusion on teollinen 3D-tulostusprosessi, joka tuottaa toimivia nailonprototyyppejä ja loppukäyttöisiä tuotanto-osia jopa yhdessä päivässä.

Lopullisissa osissa on laadukas pintakäsittely, hieno piirteiden erottelukyky ja tasaisemmat mekaaniset ominaisuudet verrattuna prosesseihin, kuten valikoivaan lasersintraukseen.

HP numeroina

5

Teollisuuslaatuista materiaalia
ja lisää tulossa

5058 cm³

Tulostuksen tulostusnopeus tunnissa
MJF 5200: lle

80%

Ylijäämäjauheen uudelleenkäytettävyys
uutta tulostusta varten

800

Osien määrä, jonka voit
tulostaa viikossa

Miksi HP:n 3D-tulostustekniikka mullistaa valmistuksen

HP:n vokselipohjainen 3D-tulostustekniikka, jota käytetään yhtiön 5200- ja 5400-sarjan tulostimissa, mullistaa valmistuksen ja suunnittelun.

  • Voxel 3D -tulostus: HP: n tekniikka käyttää 25 mikronin rakennuspalikoita (vokseleja) monimutkaisten esineiden yksityiskohtiin.
  • Tuotantoprosessi: 3D-objektin valmistaminen vokseleilla aloitetaan asettamalla tasolle erittäin ohut materiaaliarkki, joka on ohuempi kuin paperiarkki. Sen jälkeen 30 000 suuttimella varustettu tulostuspää syöksyy materiaalin yli ja levittää tarkasti kemiallisia kiinnitys- ja yksityiskohtia muodostavia aineita valmistettavan kohteen muodon muodostamiseksi. Infrapunalämpö saa ne sulautumaan ja esimerkiksi renderöitymään tietyn värisiksi.
  • Nopeus ja ainutlaatuisuus: HP:n tulostuspää tuottaa 340 miljoonaa vokselia sekunnissa. Tekniikka auttaa tuottamaan esineitä 10 kertaa nopeammin kuin muut 3D-tulostusmenetelmät. Jos olet perehtynyt muihin valmistusmenetelmiin, kuten ruiskuvaluun, niin tästä on suuri etu suurempia eriä valmistettaessa. Toisin kuin ruiskuvalussa, jokaisella 3D-tulostetulla osalla voi olla ainutlaatuinen geometria.

Lue lisää tästä mullistavasta tekniikasta täältä

Medical helmet 3D printed in an HP MJF 5420W

Laadukkaat valkoiset osat

HP erottuu joukosta kyvyllään tuottaa korkealaatuisia valkoisia osia.

Saavuta täysin valkoinen osa kerta toisensa jälkeen, paranna valmistuksen ennustettavuutta ja valmista hinta-laatusuhteiltaan erinomaisia osia HP Jet Fusion 5400 -sarjan 3D-tulostusratkaisulla. Tulostin on ihanteellinen valinta käytettäväksi useilla eri aloilla, mukaan lukien:

  • auto
  • kulutustavarat
  • terveydenhuolto ja teollinen valmistus.

Lue lisää

HP Jet Fusion 5200 – sarjan tulostimet

HP:n 3D-teollisuustulostimilla valmistetaan korkelaatuisia 3D-osia. Tulostinten integroidut ohjelmistot,
materiaalien sekoitus ja purkuautomaatio lisäävät tuottavuuttasi. HP 5200 -sarja tarjoavat automaation ansiosta yrityksille uudenlaista ennustettavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.