Markforged 3D-tulostimet

Markforged 3D-tulostimet

Päämiehellämme Markforgedilla on täydellinen valikoima ratkaisuja, joilla voidaan luoda vahvoja ja toimivia osia metallista tai vahvistetuista kuiduista. Nämä ovat teollisen luokan 3D-tulostimia, jotka vastaavat alan jatkuvaan kehittymiseen.

Uudista valmistustapasi Markforgedin kanssa

Markforgedin 3D-tulostimet on valmistettu toiminnallisten osien luomiseen. Niiden avulla voit tulostaa erittäin vakaita ja laadukkaita kolmiulotteisia osia – erittäin nopeasti ja vain murto-osalla kustannuksista.

3D-tulostimia moneen eri tarkoitukseen
Markforgedin tuotevalikoima on laaja. Tarjolla on helppokäyttöisyyttä ja kestäviä materiaaleja sekä nopeutta – Ideasta valmiiksi osaksi jopa seuraavaksi päiväksi.

Eiger, Markforgedin intuitiivinen ja monipuolinen ohjelmisto, sopii täydellisesti esimerkiksi toiminnallisiin prototyyppien valmistukseen ja loppukäyttäjän osiin.

Markforged numeroina

14

Teollisuuslaatuista materiaalia
ja lisää tulossa

540 MPa

Hiilivahvistuksen taivutuslujuus

6,000+

Markforgedia käyttävät asiakkaat ympäri maailmaa

10x

Onyx-materiaali on 10x
vahvempi kuin ABS

Meidän Markforged valikoimamme

Markforged FX10

FX10:n avulla voit valmistaa vahvoja osia, jotka täyttävät tehtaan tiukat vaatimukset.

Markforged FX20

Isokokoinen 3D-tulostin suurille, vahvoille ja korkean lämpötilan (ULTEM-filament) osille.

Markforged X7

Avaimet käteen-periaatteella toimiva teollinen hiilikuitu 3D-tulostin, jolla tulostat monenlaisia toiminnallisia osia varten.

markforged mark two 3d printer

Mark Two

Pöytätulostin yhdistelmäkuitujen tulostamiseen -rakennettu mullistamaan valmistustoimintasi

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.