Markforged FX10

Markforged FX10

Tehosta tuotantoa Markforgedin uuden sukupolven komposiittitulostimella, FX10:llä. Se on monipuolinen työkalu, jonka avulla voit lisätä tehokkuutta ja monipuolisuutta tuotantoprosesseihisi.

Markforged FX10 on tehtaasi monipuolisin työkalu

FX10 tuottaa vahvoja ja tarkkoja osia jokaisella tulostuskerralla. Perustuen Markforgedin aiempaan menestykseen, erityisesti X7-malliin, FX10:ssä on päivitettyjä ominaisuuksia sekä uusi arkkitehtuuri. Sen tulostuspäähän asennetut optiset anturit tarkistavat osien mittatarkkuuden ja arvioivat laitteen kuntoa ja suorituskykyä, mikä tekee siitä entistäkin luotettavan vaihtoehdon tehtaan tuotantoon.

FX10 tarjoaa käyttäjälleen sujuvuutta ja vaivattomuutta. Käyttäjäystävällisessä tulostimessa on automaattinen kalibrointi ja materiaalin vaihto – ominaisuudet jotka tekevät sen käyttökokemuksesta melkein kosketuksettoman, ja siten yksinkertaisemman.

FX10 -tulostin on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa ajatellen

 • Lämmitetty tulostuskammio ja tyhjiöpohja
  Suuri kammio lämpenee 60 °C:seen, mikä on hyödyllinen korkealaatuisten osien tulostamiseen suurella nopeudella. Lämmitetyssä alumiinisessa tyhjiöpohjassa on tarkkuuskoneistettuja uria, jotka lasermikrometri skannaa kalibrointia varten.
 • Näkömoduuli ja lasermikrometri
  Tulostuspäähän on asennettu kaksi optista anturia: Lasermikrometri tukee tulostuksen mittavalidointia ja koneen kalibrointia, kun taas uusi näkömoduuli ottaa yksityiskohtaisia kuvia kalibrointiosista tulostimen suorituskyvyn määrittämiseksi ja optimoimiseksi.
 • Suuri kosketusnäyttö
  7 tuuman kosketusnäytöllä käyttäjät voivat hallita erilaisia töitä: aloittaa koontiversioita, valvoa koneen tilaa, ohjata konetta manuaalisesti ja aloittaa automaattisia kalibrointeja.
 • Edistyksellinen materiaalikammio
  Sisäpuolisessa materiaalikammiossa on mahdollista säilyttää neljä kelaa yksittäin suljetuissa osastoissa. Materiaalikelojen vaihto voidaan ohjata automaattisesti ja nopeasti, mikä vähentää käyttäjän manuaalisia toimia.

Ominaisuuksia

 • Teknologia: sulatetun filamentin valmistus, jatkuva kuituvahvistus
 • Tilavuus: 375 x 300 x 300 mm (L/D/K)
 • Materiaalit: Onyx, hiilikuitu
 • Z-kerroksen resoluutio: 125μm – 250μm

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.