Markforged Mark Two

Markforged Mark Two

3D-tulostinten lippulaiva yhdistelmäkuitujen tulostamiseen, joka on rakennettu mullistamaan valmistustoimintasi.

markforged mark two 3d printer

Tulosta vahvistettuja osia, joilla on poikkeuksellinen lujuus

Markforged Mark Two tulostaa Onyx nylonmateriaalia, jota voidaan tulostuksen aikana vahvistaa jatkuvilla hiili-, lasi- tai Kevlar -kuiduilla poikkeuksellisen lujuuden saavuttamiseksi. Hiilikuidulla tehtyjen vahvistusten ansiosta tulostettu osa on lujuudeltaan verrattavissa alumiiniin ja jäykkyydeltään sellainen, että se soveltuu korvaamaan tuotantolaitteita tai jopa loppukäyttöön tarkoitettuja osia.

Vahvistetut muovit ovat erittäin mittatarkkoja, mikä tarkoittaa, että tulostuksessa syntyy vähemmän vääntymiä ja vastaavia vikoja. Onyx-materiaali parantaa tätä entisestään, sillä nailonmateriaaliin lisätyt hiilikuidut takaavat erinomaisen lujuuden, pinnan laadun ja mittavakauden.

Uusia mahdollisuuksia laajan sovellusvalikoiman avulla

Työpöydälle mahtuvalla 3D-tulostimella voit tulostaa ketterästi erittäin vahvoja osia, mikä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja tuotantoon. Markforged Mark Two tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan luoda kestäviä ja toimivia prototyyppejä, jotka läpäisevät vaativatkin testit.

Voit tulostaa loppukäyttöön tarkoitettuja osia pieniin sarjatuotteisiin ilman työkalujen valmistuskustannuksia. Tämä säästää aikaa ja resursseja, samalla vapauttaen tilaa ja kapasiteettia muille tuotantokoneille, kuten CNC- ja jyrsinkoneille.

Mark Two soveltuu erinomaisesti myös tuotantolaitteiden, kuten jiggien, kiinnittimien ja robottikourien valmistukseen. Kuvittele, miten paljon aikaa ja rahaa voitaisiin säästää, kun yksittäisten kiinnikkeiden valmistukseen ja tuotantokoneiden ohjelmointiin käytetty aika voidaan käyttää tehokkaammin muuhun tuotantoon.

Miksi valita Markforged Mark Two?

  • Perinteistä valmistusta halvempaa ja nopeampaa – pienten volyymien tuotantoon
  • Säästä aikaa ja rahaa tuotantolaitehankinnoissa
  • Testaa uusia ideoita nopeasti tulosteilla, joita voidaan todella käyttää ja testata

Ominaisuuksia

  • Teknologia: sulatetun filamentin valmistus (FFF) ja jatkuva filamenttien valmistus (CFF)
  • Tilavuus: 320 x 132 x 154 mm
  • Kerroksen paksuus: 0.1 mm
  • Materiaalit: Onyx, PLA, hiilikuitu, lasikuitu, kevlar

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.