Markforged X7

Markforged X7

Poikkeuksellisen vahva, äärimmäisen jäykkä ja erittäin kevyt – uskomattoman monipuolinen tulostin teollisuuden tarpeisiin.

Markforged X7 – Vaativimpiin 3D-tulostustehtäviin

Markforged X7 on teollisuuden tarpeisiin suunniteltu suurtulostin. Ensiluokkaisen tarkkuusanturijärjestelmien ansiosta se tarjoaa poikkeuksellista tarkkuutta, luotettavuutta ja toistettavuutta suurissa kokoluokissa.

X7-tulostin on paras ratkaisu monien työkalujen kuten jigien, kiinnittimien ja robottikourien valmistukseen. Säästät aikaa ja rahaa tulostamalla työkaluja, jotka aiemmin koneistettiin alumiinista.

Vahvuutta, tarkkuutta ja kauneutta

Käytä Continuous Filament Fabrication (CFF) -tekniikkaa vahvistaaksesi osiasi hiilikuidulla, lasikuidulla tai kevlarilla. Tämä tekniikka tekee Markforged-tulostetuista osista 20 kertaa jäykempiä ja kestävämpiä verrattuna perinteisiin 3D-tulostettuihin osiin.

Sisäänrakennettu laseranturi yhdessä Markforgedin pilvipohjaisen 3D-tulostusohjelmiston kanssa varmistaa mittatarkkuuden kriittisillä toleransseilla tulostuksen jokaisessa vaiheessa ja sijainnissa.

Tulostimen suuri tulostustilavuus tekee siitä ihanteellisen valinnan robotiikkaan, autoteollisuuden osiin, toiminnallisiin prototyyppeihin ja proteeseihin. Lisäksi 50 mikronin resoluutiokerroskorkeus takaa osille kauniin, ruiskuvalun näköisen ulkonäön ja tuntemuksen.

Miksi valita X7-tulostin?

  • Tulostaa vahvoja ja tarkkoja osia, joissa on erinomainen pintakäsittely.
  • Voit korvata koneistetut alumiini osat suoraan tulostimesta tulevilla osilla.
  • Osat ovat kestäviä ja valmiita käytettäväksi samana päivänä ja vain murto-osalla tavanomaisista kustannuksista.

Ominaisuudet

  • Teknologia: Fused Filament Fabrication (FFF) ja Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Tilavuus: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Kerroksen paksuus: 0,05 mm
  • Materiaalit: Onyx, Onyx FR (Flame Retardant), Onyx ESD (static-dissipative), Nylon, Carbon Fiber, Fiberglass, Kevlar

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.