Materialise Magics

Materialise Magics

Markkinoiden tehokkain tietojen ja valmistuksen valmisteluohjelmisto.

3D-tulostuksen työnkulku on entistä vaivattomampi, eikä aikaa kulu enää hukkaan

Ilman oikeaa ohjelmistoa 3D-suunnittelutiedoston tulostaminen vie paljon aikaa ja vaivaa. Materialise Magics yksinkertaistaa tietojen käsittelyä ja tulostuksen valmistelua yhdellä helppokäyttöisellä ratkaisulla, joka sisältää sekä CAD- että verkkotyökalut.

Jos haluat tarkkaa työnkulun hallintaa tai nopeita, optimoituja parannuksia napin painalluksella, Magics opastaa sinut menestykseen.

Magics tarjoaa työkalut, olipa kyse sitten tiedostojen tuonnista, rakenteiden viipaloinnista tai mistä tahansa vaiheesta siltä väliltä.

Ole fiksu ennen kuin 3D-tulostat

Materialise Magicsin avulla voit käsitellä lähes kaikki tiedostomuodot, säilyttää alkuperäiset väritiedot ja säilyttää alkuperäisen datan hallinnan. Varmista Magicsin avulla, että osat ovat tulostuskelpoisia ja korkealaatuisia käyttäjen toimintoja kuten automaattista kiinnitystä, kohdistusta ja tukirakenteita.

Yksi Magicsin arvostetuimmista ominaisuuksista on osien järjestäminen. Järjestä osat mahdollisimman tehokkaasti yhdelle valmistuskerralle nopeuttaaksesi ja hallitaksesi työnkulkuasi. Ja jos haluat lyhentää läpimenoaikoja entisestään, käytä Magicsia tukirakenteiden luomisen optimointiin.

Miksi Materialise Magics?

  • Automatisoi prosessit erikoistuneilla moduuleilla, jotka vähentävät valmisteluaikaa ja lisäävät tuotantonopeutta.
  • Vältä kalliita valmistusvirheitä käyttämällä analyysiominaisuuksia, jotka havaitsevat mahdolliset ongelmat.
  • Saavuta vaikuttava tarkkuus koko työnkulussa määrittelemällä tarpeisiisi parhaiten sopivat parametrit.

Ominaisuudet

  • Suorita viipalointi ja kohdistus tarkasti.
  • Järjestä osat mahdollisimman tehokkaasti yhdelle valmistuskerralle nopeuttaaksesi ja hallitaksesi työnkulkuasi.
  • Optimoi tukirakenteiden luominen ja vähennä siihen kuluvaa aikaa.
Materialise Magics screenshot

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka automatisoi …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.