SLA 750

SLA 750

Nopea stereolitografia (SLA) -tulostusratkaisu suurten ja kestävien teollisuusosien valmistukseen. 3D Systemsin SLA 750 sisältää täydellisen ekosysteemin: automaation, jälkikäsittelyn ja älykkään ohjelmiston.

Tuota suuria osia nopeasti

3D Systemsin valikoimiin kuuluu alan nopeimmat SLA 3D-tulostimet: SLA 750 ja SLA 750 Dual.

Yhden laserin SLA 750 on innovatiivinen ratkaisu, joka sopii alkuvaiheen tuotantoon. Se tarjoaa käyttäjälle lisää tuottavuutta, nopeutta, luotettavuutta ja automaation etuja.

Kysynnän kasvaessa voit skaalata tuottavuutta halutessasi nopeastikin, sillä SLA 750 voidaan päivittää helposti kaksoislaseria käyttäväksi SLA 750 Dualiksi.

3D Systemsin SLA 750 Dual on maailman ensimmäinen kaksoislaser-SLA-tulostin, joka tarjoaa jopa kaksinkertaisen nopeuden ja kolminkertaisen suorituskyvyn nykyisiin SLA-tulostimiin verrattuna. Se käyttää kaksoiskuvantamisjärjestelmää yhdessä patentoidun skannausalgoritmin, Hyper-Scan-vektoritekniikan, kanssa. Dual on kehitetty erityisesti tehokkaaseen ja laadukkaaseen tuotantovalmistukseen. 

SLA 750 muuttaa suurtulosteiden valmistuksen työnkulkua

Kun haet kokonaisvaltaista ratkaisua, voit lisätä tuotantolinjaasi myös jälkikäsittelylaitteen heti tulostimen perään.

Ratkaisu koostuu SLA 750 -tuoteperheen suurikokoisista 3D-tulostusjärjestelmistä, kehittyneistä tuotantotason fotopolymeerimateriaaleista, PostCure 1050 -jälkikäsittelyjärjestelmästä ja Oqtonin pilvipohjaisesta -valmistusjärjestelmästä. 

Tee jälkikäsittely PostCure 1050:llä

PostCure 1050 on teollisen mittakaavan jälkikäsittelyjärjestelmä, jolla on jopa 10 kertaa suurempi suorituskyky verrattuna nykyisiin vastaaviin järjestelmiin. Sen parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu suuri tilavuus, nopea kuivausaika ja optimaalinen kovettuminen.

Osien kovettuminen onnistuu nimittäin ilman, että tulosteissa näkyisi ei-toivottua lämpöaiheutettua loimea. Erinomainen jälki saadaan aikaiseksi PostCure 1050:n teknologian ansiosta. Siinä on optimoidut valon aallonpituudet, erikseen konfiguroitava UV-voimakkuus ja aktiivisesti jäähdytetyt LEDit, joissa on erikseen säädettävä lämmitys.

Jälkikäsittelylaitetta voi käyttää niin pieniin eriin kuin suuriin osiin, aina 1050 x 750 x 600 mm kokoon asti.

Miksi valita 3D Systems SLA 750?

  • Täydellinen tehdastason integraatio, automaatio, hallinta, ohjaus ja jäljitettävyys 24/7-valmistukseen
  • Toistettavien loppukäyttömuoviosien kustannustehokas erätuotanto
  • Valmista suuria osia nopeasti laajalla valikoimalla teollisuuslaatuisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa.

Integrointi, hallinta ja valvonta

SLA 750 hyödyntää Oqtonin huippuluokan, pilvipohjaista tekoälyllä toimivaa valmistuksen käyttöjärjestelmää, joka yhdistää suunnittelun ja tuotannon IoT:n ja koneoppimisen avulla, ratkaisten valmistuksen haasteita eri teollisuudenaloilla.


Oqtonin valmistusjärjestelmä integroi saumattomasti lisäainevalmistuksen tehtaasi laitteisiin, mahdollistaen tuotannon ja jälkikäsittelyprosessien tehokkaan aikatauluttamisen sekä koneiden yhdistämisen täydellisen jäljitettävyyden ja arvokkaiden tietojen saamiseksi..

Ominaisuuksia

  • Teknologia: SLA
  • Tilavuus: Jopa 750 x 750 x 550 mm
  • Materiaalit: Jäykkä, kestävä, kirkas, valettava, joustava ja paljon muuta
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.