3D-tulostuksen jälkikäsittely

3D-tulostuksen jälkikäsittely

Jälkikäsittely on olennainen osa 3D-tulostusta. Automaattisten ratkaisujen avulla voit lyhentää läpimenoaikoja ja skaalata toimintojasi luotettavasti.

Muunna 3D-tulostetut raakaosat arvokkaiksi tuotteiksi

Dyemansion on maailman johtava lisäävän valmistuksen viimeistelyjärjestelmien valmistaja, joka muuttaa 3D-tulostetut raaka-aineet arvokkaiksi tuotteiksi. Täydellisesti istuvista silmälaseista yksilöllisiin auton sisätiloihin, heidän teknologiansa tekee 3D-tulostetuista tuotteista osan jokapäiväistä elämäämme.

Yrityksen Print-to-Product -työnkulku yhdistää alan johtavan laitteiston markkinoiden laajimpaan värivalikoimaan. Järjestelmät soveltuvat teollisuus 4.0:aan, ja ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin tuotantoprosesseihin. Pienemmät osakustannukset, vertaansa vailla oleva laatu ja korkea kestävyys ovat ydinarvoja, jotka ohjaavat tämän nopeasti kasvavan yrityksen jokaista innovaatiota.

Täysi yhdenmukaisuus jälkiprosessiteknologioiden kanssa

PostProcess Technologies tarjoaa kattavan, dataohjatun järjestelmän, joka tarjoaa mullistavia etuja lisäävän valmistuksen jälkitulostukseen.

Patentoitavien laitteistojen, patentoitujen ohjelmistojen ja lisäaineformuloidun kemian ratkaisut mahdollistavat mullistavat edut jälkipainoteollisuudessa.

PostProcess Technologiesin automatisoitujen ja älykkäiden ratkaisujen valikoima tarjoaa vertaansa vailla olevan hartsin, vahan ja tukien poiston sekä pintakäsittelyn kaikille 3D-tulostusmateriaaleille ja kaikille tulostustekniikoille – SLA, DLP, MJP ja MJF.

Removing powder material from 3d printed parts at BMW.

Ei enää jälkikäsittelyn pullonkauloja

AM-Flow automatisoi 3D-tulostusprosessisi täysin päästä päähän. AM-Flow on 3D-muotojen tunnistamisen asiantuntija ja johtava teollisuuden konenäköjärjestelmien sekä tuote- ja prosessiautomaation tekoälyohjelmistojen toimittaja.

AM-Flow yhdistää 3D-muotojen tunnistamisen, teollisen konenäön ja tekoälyohjelmistojen asiantuntemuksen sekä AM-tuotantolinjan laitteiston ja MES-ohjelmiston integroinnin ja toimittaa rakennuspalikoita 3D-tulostusprosessin automatisointiin alusta loppuun luoden AM-tuotantovirran.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.