3D-tulostuksen jälkikäsittely

3D-tulostuksen jälkikäsittely

Jälkikäsittely on olennainen osa 3D-tulostusta. Automaattisten ratkaisujen avulla voit lyhentää läpimenoaikoja ja skaalata toimintojasi luotettavasti.

3D-tulostuksen jälkikäsittely muuntaa raakaosat arvokkaiksi tuotteiksi

Dyemansion on maailman johtava lisäävän valmistuksen viimeistelyratkaisujen valmistaja. Heidän teknologiansa tekee 3D-tulostetuista tuotteista osan jokapäiväistä elämäämme. Täydellisesti istuvista silmälaseista yksilöllisiin auton sisätiloihin – Dyemansion ratkaisut muuttavat 3D-tulostetut raaka-aineet arvokkaiksi tuotteiksi.

Yrityksen Print-to-Product -työnkulku yhdistää alan johtavan laitteiston markkinoiden laajimpaan värivalikoimaan. Järjestelmät ovat yhteensopivia Teollisuus 4.0 kanssa ja ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin tuotantoprosesseihin. Pienemmät osakustannukset, ensiluokkainen laatu ja korkea kestävyys ovat ydinarvoja, jotka ohjaavat tämän nopeasti kasvavan yrityksen innovaatioita.

Täysi yhdenmukaisuus jälkiprosessiteknologioiden kanssa

PostProcess Technologies tarjoaa kattavan, dataohjatun järjestelmän, joka tarjoaa mullistavia etuja lisäävän valmistuksen jälkitulostukseen.

Patentoidut laitteistot ja ohjelmistot sekä innovatiiviset kemian ratkaisut mahdollistavat mullistavat edut jälkipainoteollisuudessa.

PostProcess Technologiesin automatisoitujen ja älykkäiden ratkaisujen valikoima mahdollistaa hartsin, vahan ja tukien poiston sekä pintakäsittelyn kaikille 3D-tulostusmateriaaleille ja kaikille tulostustekniikoille – SLA, DLP, MJP ja MJF.

Removing powder material from 3d printed parts at BMW.

Ei enää jälkikäsittelyn pullonkauloja

AM-Flow automatisoi 3D-tulostusprosessisi täysin päästä päähän. AM-Flow on 3D-muotojen tunnistamisen asiantuntija ja johtava teollisuuden konenäköjärjestelmien sekä tuote- ja prosessiautomaation tekoälyohjelmistojen toimittaja.

AM-Flow yhdistää 3D-muotojen tunnistamisen, teollisen konenäön ja tekoälyohjelmistojen asiantuntemuksen sekä AM-tuotantolinjan laitteiston ja MES-ohjelmiston integroinnin ja toimittaa rakennuspalikoita 3D-tulostusprosessin automatisointiin alusta loppuun luoden AM-tuotantovirran.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.