DEMI 800

DEMI 800

Automated resin and support removal solution for your volume production with SLA, DLP and PolyJet.

Suuri suorituskyky ja jokaisen osan tasainen laatu

Kun läpimeno on välttämätöntä, PostProcess DEMI 800 -sarja on suunniteltu täyttämään volyymituotannon vaatimukset ja varmistamaan samalla jokaisen osan yhdenmukaisuus.

DEMI 800 -sarja sisältää useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttöä ja integrointia 3D-tulostukseen. Melunvaimennus alhaisen dBa:n saavuttamiseksi, tehokas magneettikäyttöinen pumppu ja edistyneet suodattimet pidentävät pesuaineiden käyttöikää.

Täysin eristetty säiliö pitää lämpötilan tasaisena energiatehokkuuden saavuttamiseksi. Siinä on kori osien poistamiseksi järjestelmästä ja valjaat yksikön yläosassa. Siellä on myös ergonomisesti ystävällinen säiliön suunta.

Työskentele tehokkaasti ja ylläpidä korkeaa laatua

DEMI 800 -sarja käyttää patentoitua SVC (Submersed Vortex Cavitation) -tekniikkaa ja poistaa SLA- ja DLP-hartsin tai PolyJet-tuet. PostProcessin SVC-tekniikka hyödyntää sekoitettua virtausta tukien tehokkaaseen poistamiseen ”sink-float” -prosessilla kammion osien pyörittämiseksi. Tämä muuttuva liike yhdistettynä optimaaliseen energiansyöttöön ja pesuaineen suodatukseen johtaa nopeaan ja tasaiseen poistoon. Kun nesteiden liikettä koneessa ohjataan algoritmeilla, anturitiedot säätyvät reaaliajassa siten, että osat eivät vaurioidu ja tukien ja hartsin poisto on johdonmukaista.

Katso videolta, miten automaattinen tuen poisto toimii DEMI 800:n kanssa.

Miksi valita PostProcess Technologies?

  • Poista sotkuinen ja aikaa vievä jälkikäsittely
  • Paranna osien laatua ja läpimenoaikoja tulostetuissa osissa
  • Hyödynnä resurssejasi 3D-tulostustoimintojen muissa osissa
  • Tee jälkikäsittelyn työnkulustasi kestävämpi käyttämällä formuloituja kemikaaleja, joilla on minimaaliset ympäristövaikutukset

Ominaisuuksia

  • Yhteensopivat tekniikat: SLA, DLP, PolyJet, Wax ja CLIP
  • Kirjekuori: 460 x 460 x 460 mm
  • Jalanjälki: 880 x 1100 x 1520 mm
  • Tilavuus: 151 litraa

”Tutustuttuame PostProcess -ratkaisuun on vaikea kuvitella, että palaisimme takaisin käyttämään IPA:a.

Näkyvin etu on ollut se, että yhden osan käsittelyaika lyhenee 30 minuutista kaikkien 10 osan käsittelyyn alle 5 minuutissa.”

Lukass Legzdins R&D Director Splitvision

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.