Dyemansion jälkikäsittelyratkaisut

Dyemansion jälkikäsittelyratkaisut

Kun 3D-tulostat tuotantoa varten, kohtaat väistämättä manuaalisen työn haasteen jälkikäsittelyssä. Olipa kyseessä puhdistus, pinnan viimeistely tai värjäys, nämä prosessit vievät aikaa ja voivat vaikuttaa suuresti voittomarginaaliisi. Kumppanimme Dyemansion tarjoaa pitkälle automatisoituja jälkikäsittelyratkaisuja puhdistukseen, pintakäsittelyyn ja värjäykseen loistavin tuloksin.

Muunna 3D-tulostetut raakaosat arvoikkaiksi tuotteiksi

Dyemansion on maailman johtava ainetta lisäävän valmistuksen viimeistelyjärjestelmissä, jotka muuttavat 3D-tulostetut raakaosat arvokkaiksi tuotteiksi. Olipa kyse sitten täysin istuvista silmälaseista tai yksilöllisistä auton sisätiloista – heidän teknologiansa tekee 3D-tulostetuista tuotteista osan jokapäiväistä elämäämme.

Yrityksen Print-to-Product -työnkulku yhdistää alan johtavan laitteiston laajimpiin värivaihtoehtoihin markkinoilla. Järjestelmät soveltuvat Teollisuus 4.0 -ympäristöön ja ne voidaan integroida saumattomasti eri tuotantoprosesseihin. Alhaiset osakustannukset, vertaansa vailla oleva laatu ja korkea kestävyys ovat ydinarvoja, jotka ohjaavat tämän nopeasti kasvavan yrityksen jokaista innovaatiota.

Dyemansion numeroina

17

Värien määrä
SLS:lle tai MJF:lle

3 min

Painettujen osien puhdistuksen kiertoaika

80%

Epätasaisuutta vähennetään Vaporfusella

400+

Asiakkaiden määrä ympäri maailmaa

Dyemansion ratkaisumme

Dyemansion Powershot C

Alan standardi 3D-tulostettujen osien helppoon ja tehokkaaseen puhdistukseen

Dyemansion Powershot S

Tehokas pinnoitustekniikka loppukäyttöosille

Dyemansion DM60

Johtava väriaineratkaisu teolliseen ainetta lisäävään valmistukseen

Dyemansion Powerfuse S

Vihreä ja teollinen höyrykiillotusjärjestelmä tiivistetyille pinnoille

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.