3D-tulostusohjelmisto

3D-tulostusohjelmisto

Addinor offers several software solutions specifically developed to speed up the production workflow from CAD design to high quality printed parts. We work with 3D Systems and Materialise – both with a proven track record och helping companies make the most of their 3D printer investments and optimize their 3D printing workflows.

Ohjelmistoratkaisut, jotka auttavat sinua optimoimaan työnkulkusi

Addinor tarjoaa useita ohjelmistoratkaisuja, jotka on erityisesti kehitetty nopeuttamaan tuotannon työnkulkua CAD-suunnittelusta korkealaatuisiin painettuihin osiin.

Työskentelemme 3D Systems:n ja Materialisen kanssa – molemmilla on todistettu kokemus ja autamme yrityksiä hyödyntämään 3D-tulostininvestointejaan parhaalla mahdollisella tavalla ja optimoimaan 3D-tulostuksen työnkulkujaan.

HP:n ainutlaatuinen 3D-tulostustekniikka ei ainoastaan muuta tapaamme tehdä asioita, vaan se mullistaa myös tavan, jolla suunnittelemme niitä.

3D Systemsin Geomagic on työkalusarja 3D-skannaukseen ja 3D-suunnitteluun.

Lue lisää alla olevista ohjelmistoratkaisuista

3D-tulostusohjelmisto

3D-järjestelmät
3D-sprintti

Todellista tuottavuutta 3D Systems -muovitulostimien ainutlaatuisella lisäävällä valmistusohjelmistolla.

3D-järjestelmien geomagia

Tuota toiminnallisia osia värillisinä – vokselin ohjauksella – murto-osassa
Aika

Materialisoi taikoja

Markkinoiden tehokkain data- ja rakennusvalmisteluohjelmisto.

Materialisoi Streamics

Hallitse, virtaviivaista ja yhdistä lisäävän valmistuksen toimintoja

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.