PLM Groupista HP:n 3D-tulostinten jälleenmyyjä Pohjoismaissa

MALMÖ, RUOTSI – 7. kesäkuuta 2017 – PLM Group laajentaa tuoteportfoliotaan HP:n 3D-tulostusratkaisujen huipputeknologialla. HP:n kanssa solmitun jälleenmyyntisopimuksen avulla Pohjoismaiden suunnittelijat ja valmistajat saavat helposti käyttöönsä HP:n täysin uuden 3D-tulostinten tuotesarjan. Jälleenmyyntisopimus vahvistaa entisestään PLM Groupin asemaa materiaalia lisäävää valmistusta (AM) tukevien ratkaisujen monipuolisimpana jälleenmyyjänä Pohjoismaissa.

Vuosikymmenien ajan HP on ollut maailman johtava yritys tulostuksen saralla. Nyt yritys hakee vahvaa jalansijaa 3D-tulostuksen markkinoilla uuden HP Multi Jet Fusion 3D-tulostimen avulla. Tulostin tarjoaa vahvaa laatua kymmenkertaisella nopeudella, sekä kilpailijoihin verrattuna suhteellista edullisemmalla kustannuksella. Tulostin perustuu useaan HP:n patentoituun teknologiaan.Jan_Lundström

”Olemme erittäin ylpeitä, että PLM Group on Pohjoismaissa HP:n 3D-tulostinten jälleenmyyjä. Uskomme, että HP:n 3D-tulostimet tarjoavat kilpailukykyä, kuten huomattavia parannuksia tulostusnopeudessa ja kustannusten pienenemistä,” sanoo PLM Groupin toimitusjohtaja Jan Lundström: ”Sopimus HP:n kanssa laajentaa entisestään 3D-tulostinten tuotevalikoimaamme ja vahvistaa asemaamme Pohjoismaiden johtavana ykkösluokan 3D-tulostusratkaisujen jälleenmyyjänä ja tukipalvelun tarjoajana,” hän lisää.

PLM Group on nyt HP:n, 3D Systemsin, Markforgedin ja DWS:n 3D-tulostinten jälleenmyyjä Pohjoismaissa. Viimeisimmässä kansainvälisessä 3D Printing Industry Award -tapahtumassa nämä kaikki yritykset voittivat palkintoja tarjoamalla markkinoiden tämän hetken parhaita ja innovatiivisimpia 3D-tulostusratkaisuja.

PLM Group perustettiin vuonna 2009, kun johtavat SOLIDWORKS-myyjät yhdistyivät Pohjoismaissa ja Baltiassa. Vuonna 2014 yritys otti AM-valmistukseen liittyvät ratkaisut tuoteportfolioonsa. Nykyään PLM Groupilla on 17 toimistoa 8 eri maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja noin 130 työntekijää palvelevat asiakkaitaan yhdeksällä eri kielellä. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

LUE LISÄÄ HP Jet Fusion 3D-tulostimista ja niiden toiminnallisuuksista

Ota yhteyttä meihin tästä