HP lanseeraa uuden Full Color 3D -tulostusjärjestelmän

15. maaliskuuta 2018 – HP on saavuttanut seuraavan merkkipaalun 3D-tulostuksen saralla. Kaksi viikkoa sitten yritys ilmoitti laajennuksesta 3D-tulostuksen portfoliossa ja julkaisi Full Color System Jet Fusion 300/500-sarjan. Tulostussarjan avulla HP tuo 3D-tulostuksen entistä lähemmäksi uusia yrityksiä ympäri maailman. 

Laajennus sisältää 4 täysin uutta 3D-tulostinta HP:n tuoteportfoliossa. Lisäksi tulostimet mahdollistavat 3D-tulostamisen eri väreissä, mikä on erittäin suosittu toiminnallisuus useissa eri teollisuuksissa. Näitä ovat esimerkiksi terveydenhuolto, kuluttajatuotteet ja arkkitehtuuri. HP:n uniikki kyky kontrolloida jokaista yksittäistä osassa sijaitsevaa vokselia (3D-pikseliä) on nyt saatavissa eri väreissä ja sovellettavissa ennen mahdottomien tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

hp color 3d printEntistä helpommin saavutettavissa

Yrityksillä täytyy olla kykyä ajatella ja suunnitella eri tavalla kuin ennen, jotta he voivat pysyä kilpailukykyisinä. 3D-tulostus tarjoaa tähän mahdollisuuden – tuotekehittäjät voivat tutkia uusia muotoiluja ja geometrioita, jotka olivat ennen mahdottomia valmistaa tehokkaasti.

Verrattuna HP:n muihin tulostimiin, uusi sarja on investoinniltaan edullisempi. Tarkoituksena on saada 3D-tulostuksella saavutettava kilpailuetu myös pienemmille ja keskisuurille tuotekehittäjille.

HP on tehnyt useamman parannuksen tehdäkseen järjestelmästään entistä helppokäyttöisemmän. Esimerkiksi, nykyisellä 3000/4000-sarjalla on kokoon liittyviä rajoituksia, sillä se ei mahdu standardikokoisesta oviaukosta sisään. Uusi 300/500-järjestelmä on suunniteltu tätä silmälläpitäen.


Neljä uutta mallia

Uusi järjestelmä on saatavilla kahdessa eri koossa: 300 pienemmille osille tai vain muutamalle osalle per tulostuskerta; sekä 500 suuremmalle rakennuskoolle tai useammille osille. Molemmat koot pystyvät tulostamaan sekä mustavalkoisena tai värillisenä.

3d-refresh_tcm_245_2549379500 Series (190mm x 332mm x 248mm)

  • HP Jet Fusion 540 Black and White
  • HP Jet Fusion 580 Color

300 Series (190mm x 254mm x 248mm)

  • HP Jet Fusion 340 Black and White
  • HP Jet Fusion 380 Color

Uusien tulostinten mukana tulee myös uusi materiaali. Uusi materiaali on uudelleenkäytettävyyden huippua ja sitä voi tulostaa väreissä. ”CB PA 12” lupaa samat mekaaniset ominaisuudet, kuten kestävyyden ja vahvuuden, kuin 3000/4000-sarjan käytössä oleva ”PA 12”.

Yhteistyö Dassault Systèmesin kanssa

HP ilmoitti yhteistyöstään Dassault Systèmesin kanssa SOLIDWORKSin vuosittaisessa konferenssissa helmikuun alussa. Tarkemmin ottan yhteistyö koski suunnitelmia optimoida SOLIDWORKSin ja HP:n 3D-tulostusratkaisujen yhteistoiminnallisuutta.

Yhteistoiminnallisuus käyttää suosittua 3MF-standardia tarkkaan tiedon vaihtoon. Saumaton työnkierto suunnittelun ja tuotannon välillä hyödyttää loppukäyttäjiä ja mahdollistaa tuotekehittäjät innovoimaan entistä enemmän.

Lue lisää tuotteesta HP Jet Fusion 300/500

 

henri_bubble

 

Kysy lisää:

Henri Peltomaa
henri.peltomaa@plmgroup.fi
tel. 0207 809 571