Medical helmet 3D printed in an HP MJF 5420W

HP MJF 5420W valmistaa valkoisia osia

HP:n Multi Jet Fusion 5400 -sarjaan kuuluvalla Jet Fusion 5420W Solution onnistuu valkoisten osien tasainen ja laadukas tuotato.

3D-tulostusta teollisuustason luotettavuudella

HP:n 3D-tulostimen tulostustilavuus on 380 x 284 x 380 millimetriä ja tulostusnopeus 3380,84 cm³ tunnissa. Se on valmistukseen suunniteltu järjestelmä. 5420W:ssä on teollisuustason luotettavuus, alhaiset tulostuskustannukset ja parannettu kappaleiden suorituskyvyn ennustettavuus. Se on ihanteellinen ratkaisu autoteollisuuden, kulutustavaroiden, terveydenhuollon ja teollisuuden markkinoille.

Ruotsalainen Prototal betatestasi HP:n uuden 3D-tulostimen

Yksi MJF 5420W:n betatestaajista on ruotsalainen Prototal Industries. Prototalilla on useita toimipaikkoja eri puolilla Pohjoismaita ja Englannissa, ja se on myös ollut uuden TPU-materiaalin betatestaajana.

”HP on tarjonnut meille uusia innovaatioita, jotka auttavat meitä hyödyntämään laajemmin ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuuksia ja valmistamaan asiakkaidemme tarvitsemia lopputuotteita”, sanoo Prototal Industriesin toimitusjohtaja Jan Löfving.

”HP:n teollisen tason tuotannon lisäksi näemme välitöntä kiinnostusta uusiin valkoisiin sovelluksiin, jotka ovat mahdollistuneet HPMulti Jet Fusion -sarjan viimeisimmän lisäyksen myötä. HPDMN:n ylpeänä digitaalisen valmistuksen kumppanina olemme valmiita ottamaan vastaan rohkeita ja innovatiivisia projekteja ja auttamaan yrityksiä saamaan suurimman hyödyn ainetta lisäävässä tuotannosta.”

”HP:n MJF 5420W tulostimen mahdollistamat uudet valkoiset sovelluskohteet kiinnostavat. HP:n Digital Manufacturing Networkin (DMN) ylpeänä kumppanina meillä on valmiudet tarttua rohkeisiin, innovatiivisiin projekteihin ja auttaa asiakkaitamme saamaan AM-tuotannosta suurimman mahdollisen hyödyn irti.”

HP:n 3D-tulostustekniikka perustuu vokseleihin

HP:n ainutlaatuinen 3D-tulostustekniikka muuttaa suunnittelu- ja valmistustapojamme. Vokseli eli kolmiulotteinen pikseli on tekniikan ydin. Kolmiulotteisen pikselin avulla suunnittelijat voivat hajottaa esineitä pienimpiin muodon, värin ja toiminnan vivahteisiin ja soveltaa niitä mikroskooppisella tarkkuudella. Tästä on hyötyä kaikille, jotka haluavat käyttää 3D-tulostusta loppukäyttöosien sekä korkealaatuisten prototyyppien valmistukseen. Olemme kirjoittaneet Multi Jet Fusion -teknologiasta laajan oppaan, joka tutustuttaa sinut prosessiin ja sen hyötyihin.