PLM Group nimitetty huipputeknisten 3D-tulostinten jälleenmyyjäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa

Markforged, nopeasti kasvava amerikkalainen 3D-tulostinten valmistaja, on nimittänyt PLM Groupin huipputeknisten 3D-tulostintensa jälleenmyyjäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nimityksen avulla PLM Group, Pohjoismaiden suurin SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, vahvistaa entisestään asemaansa edistyneimpien saatavilla olevien 3D-teknologioiden tarjoajana.

Markforged on viime vuoden merkittävin 3D-pöytätulostinten menestystarina. Yritys on myynyt Mark Two –koneitaan teknologiajohtajille jo yli 50 eri maahan. Tulostinten käyttäjäryhmä ulottuu kustomoituihin moottoripyöriin erikoistuvista kilpayrityksistä Etelä-Afrikassa aina amerikkalaisiin konekauppoihin, sekä maailmanlaajuisista tutkimuslaboratorioista saksalaisiin multimiljonääri-teollisuustaloihin.HenrikL

PLM Groupin Pohjoismaiden ja Baltian alueiden Product Sales Manager Henrik Larsen sanoo: ”Ennen kuin allekirjoitimme sopimuksen Markforgedin kanssa, olemme opiskelleet heidän tulostimiaan läpikotaisin sekä testanneet niitä. Markforged-tulostimet sekä täydentävät että vahvistavat jo olemassaolevaa 3D-tulostusbisnestämme merkittävästi. Koneet ovat korkeaa ammattilaatua ja olemme erittäin iloisia, että saamme tarjota niitä Pohjoismaissa ja Baltiassa sijaitseville asiakkaillemme. Asiakkaamme pystyvät kehittämään parempia ja innovatiivisempia tuotteita entistä nopeammin.”

Mark_Two

Markforged on tuplannut maailmanlaajuisten jälleenmyyjiensä määrän, joka on nyt 85. Lisäksi yrityksen liikevaihdon kasvu on vuonna 2016 164 prosenttia edellisestä vuodesta. ”Tämä on meille vain alkua. Olemme kehittämässä uusia tuotteita, jotka tulevat markkinoille tämän vuoden lopussa”, kertoo Markforgedin perustaja ja CEO, Greg Mark.

Markforgedin 3D-tulostimet ovat uniikkeja, koska ne käyttävät erityistä patentoitua teknologiaa nimeltään continuous fiber filament (CFF). Teknologia yhdistetään yrityksen omaan softaan, joka luo automaattisesti optimaalisen kuitukaavan 3D CAD-mallin sisään, mikä varmistaa osien maksimaalisen vahvuuden. Tämä mahdollistaa koetyökalujen, rakenteiden ja erityisosien nopean tulostuksen, joka ennen olisi ollut sekä merkittävästi kalliimpaa että erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta perinteisten valmistusmetodien kanssa. 3D-tulostus tuo siten huimia säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.

Uusin Markforgedilta tullut materiaali on uraauurtavan kevyt komposiittimateriaali Onyx, joka on hiilikuidulla vahvistettu nylon. Materiaali on vahva, ja sen ominaisuudet on verrattavissa alumiiniin. Tulostimia voidaan lisäksi käyttää lasikuidun, Kevlar-materiaalin sekä erityisen vahvojen sekä korkeiden lämpötilojen lasikuitujen tulostuksessa.

Lisätietoa:
Gøran Jenssen
Manager of 3D Printing Business
PLM Group
+46 47 30 87 77

tai ota yhteyttä täällä