Innovaatiokeskus

Tervetuloa vierailemaan Värnamon innovaatiokeskukseen, Ruotsiin.

Innovaatiokeskus

Olemme luovuuden ja teknologisen kehityksen keskus, joka kuroo umpeen idean ja todellisuuden välistä kuilua 3D-tulostuksen avulla.

Innnovation Center Värnamossa

Innovaatiokeskuksemme tutustuttaa sinut 3D-tulostuksen dynaamiseen maailmaan ja tekniikkaan, joka jo mullistaa toimialoja ja voimaannuttaa yrityksiä ennennäkemättömällä tavalla.

Innovaatiokeskuksemme on suunniteltu sinua varten
Olitpa kokenut 3D-tekniikan ammattilainen tai uusi alalla, Värnamon innovaatiokeskus on sinulle suunniteltu resurssi.

Tavoitteenamme on kouluttaa ja inspiroida sekä edistää innovointia. Selvitetään yhdessä, miten 3D-tulostus voi sopia liiketoimintamalliisi.

Innovaatiokeskus numeroina

16+

Ratkaisua ja tuotteita

Esittelemme erilaisia tuotteita ja ratkaisuja.

40+

Työpajaa vuosittain

Aiheet: 3D-tulostus, innovaatiot, digitaalinen kaksonen.

100%

Ideasta lopputuotteeksi

Tämä on paikka saada ideasi eloon.

10+

asiantuntijaa käytettävissäsi

Olemme täällä opastamassa sinua ja vastaamassa kysymyksiisi.

Leikkikenttä käyttöösi – kokeile 3D-tulostustekniikoita

Koe ja näe 3D-tulostuksen loputtomat mahdollisuudet. Voit vapaasti luoda monimutkaisia malleja ja silti tehdä valmistuksesta tehokkaampaa ja kestävämpää.

Testaa itse
Kokeile erilaisia tekniikoita, materiaaleja ja katso, miten eri menettelyt voivat toimia sinulle. Innovaatiokeskuksessamme sinulla on tarvittavat laitteet käden ulottuvilla ja mahdollisuus testata ennen kuin päätät seuraavista vaiheista.

Löydä sinulle sopivin ratkaisu
Teoriassa useampikin ratkaisu saattaa sopia tarpeisiisi. Ota selvää, mikä todella toimii sinulle ja tuotantolaitoksellesi asiantuntijoidemme opastuksella ja vuosien kokemuksella.

Innovation Center Karl

Olen uskomattoman innoissani tästä innovaatiokeskuksesta!
On niin jännittävää voida esitellä 3D-tulostuksen loputtomia mahdollisuuksia keskuksessamme, jossa tekniikka kohtaa mielikuvituksen.

Keskuksemme on suunniteltu kouluttamaan, esittelemään ja inspiroimaan kävijöitä ja auttamaan heitä vapauttamaan 3D-tulostusmatkansa todellisen potentiaalin. 

Täällä et vain näe, tunne ja koe huipputeknologioita eri sovelluksiin, vaan koet myös koko työnkulun alusta loppuun.

Karl Eriksson, innovaatiokeskus Värnamo

Haluatko päivityksiä?
Seuraa Karlia sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivityksiä innovaatiokeskuksesta ja muuta hienoa sisältöä 3D-tulostuksesta

TikTok

Linkedin

Varaa kierros

Opastettuja kierroksiamme johtavat omistautuneet sovellusinsinöörimme, asiantuntijat, jotka elävät ja hengittävät 3D-tulostusta.
He vievät sinut matkalle esittelymme läpi, jakavat tarinoita innovaatioista ja selittävät kunkin näytön takana olevaa tekniikkaa ja prosesseja.

Opit, miten yritykset ovat hyödyntäneet 3D-tulostusta haasteiden voittamiseksi, arvon luomiseksi ja uusien urien avaamiseksi omilla aloillaan.

Vieraile innovaatiokeskuksessamme

Halusitpa sitten nähdä tietyn 3D-tulostimen toiminnassa tai saada opastetun käytännön istunnon selvittääksesi, mikä ratkaisu tukee jokapäiväistä valmistusprosessiasi, innovaatiokeskus on oikea paikka sinulle.

Varaa vierailu Värnamoon jo tänään.