yovinn

Yovinn AB

Yovinn lisäsi palveluvalikoimaansa investoimalla Markforged X7 3D-tulostimeen. Tämä tuo lisäarvoa suoraan heidän asiakkaille, jotka pysyvät kilpailukykyisinä uuden palveluvalikoiman ansiosta.

Haaste

Yovinn on tuotekehitys- ja suunnittelutoimisto Ruotsin Göteborgissa. Viime vuosina yritys on investoinut voimakkaasti 3D-tulostukseen. Heidän viimeisin hankinta on teollinen hiilikuitu 3D-tulostin, Markforged X7. Yksi Yovinnin tärkeimmistä haasteista on varmistaa, että he vastaavat kaikkien asiakkaiden tarpeisiin ja auttavat asiakkaitaan pysymään kilpailukykyisinä.

Ratkaisu

Yovinn uskoo, että ainetta lisäävä valmistus kehittyy nopeaa vauhtia prototyyppien valmistuksesta loppukäyttöön tarkoitettuihin osiin. Tämä on tärkein syy siihen, että yritys on nyt investoinut Markforged X7:ään sekä vahvistanut kumppanuuttaan PLM Groupin kanssa. Markforged X7:n avulla Yovinn voi nyt valmistaa prototyyppejä ja suorituskykyisiä osia lyhyessä ajassa ja edullisesti.

Monet asiakkaat ovat tottuneet osien perinteiseen koneistamiseen alumiinista, mutta Yovinnin henkilökunta alkoi tutkia, voisivatko he sen sijaan tulostaa ne hiilikuituvahvisteisesta muovista. Yritys huomasi pian, että se voisi lyhentää toimitusaikaa viikoilla ja alentaa kustannuksia. He saivat myös osan 30 prosenttia kevyemmäksi, mikä oli todellinen bonus muiden etujen lisäksi.

Yovin

Yovinnin suunnittelijoiden mielestä on tärkeää, että suunniteltuja osia pääsee halutesaan näkemään ja tunnustelemaan. Joten kun he esittelevät asiakkaalle 3D tulostusratkaisujaan, sen sijaan, että asiakas näkisi 3D mallin vain tietokoneen ruudulta, asiakas pääsee näkemään osan 3D tulostettuna,

Markus Hallberg

Yovinnin ja PLM Groupin yhteistyö ulottuu kymmenen vuoden päähän. He ovat tukeneet meitä hyvin Solidworksin osalta ja nyt myös 3D-keskuksemme rakentamisessa tänne Göteborgiin. Odotamme innolla, että voimme kehittää yhteistyötämme edelleen ja toivomme, että seuraavat kymmenen vuotta ovat yhtä hyviä kuin ensimmäiset.

Markus Hallberg