Materialise

PLM Groupin 3D-tulostusohjelmistokumppani Materialise kehittää ohjelmistoratkaisuja 3D-tulostusprosessin optimoimiseksi ja yksinkertaistamiseksi. Heidän ohjelmistostaan Magics:sta on tullut alan standardi tuotantoyrityksille, jotka haluavat optimoida 3D-tulostuksen työnkulkujaan.

3D-tulostusprosessin yksinkertaistaminen ja optimointi

Luota ohjelmistotyökalujen alustaan, joka hallinnoi ja valvoo 3D-tulostusprosessia tehokkaammin, jotta voit täyttää vaativimpien teollisuudenalojen korkeimmat vaatimukset. Materialise tarjoaa sinulle vankan perustan, jonka avulla voit laajentua ja toteuttaa koko potentiaalisi.

3D-tulostuksen asiantuntijoiden sisäisesti kehittämästä ohjelmistosta on tullut alan standardi, ja se tarjoaa tehokkaita toimintoja, joiden avulla voit optimoida prosessejasi ja skaalata toimintojasi luottavaisesti.

385+

Materialiselle myönnettyjen patenttien määrä

4

Materialisen tarjoamien 3D-tulostusohjelmistoratkaisujen määrä

68%

Materialisea käyttävien suurimpien AM-järjestelmien valmistajien prosenttiosuus

35+

Maiden lukumäärä, joissa Materialise on läsnä markkinoilla

Materialisen ohjelmisto valikoima

Materialise Magics

Markkinoiden tehokkain tietojen ja valmistuksen valmisteluohjelmisto

Tutustu uusimpiin 3D-tulostuksen artikkeleihin

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.