3D-tulostus ohutlevylle

3D-tulostus ohutlevylle

Finding and getting the right tools for sheet metal production can be expensive and time-consuming. Fortunately, advances in high-strength 3D printing provide cost effective and efficient solutions.

Tuotekehityksen ja markkinoilletuloajan parantaminen

Nykyään 3D-tulostus tarjoaa tavan prototyyppien luomiseen ja työkalumallien iterointiin ennen kuin ne menevät lopulliseen tuotantoon. Tämä vähentää paitsi kustannuksia, myös lyhentää kehitysaikaa viikoilla tai jopa kuukausilla. Kun voit tulostaa monimutkaisempia osia pelkäämättä kustannusten nousua, vapautat arvokkaita konepajan resursseja ja lisäät joustavuutta.

Näin se toimii

Suunnittele vahvat työkalut

Luo kestäviä työkaluja ja lyhennä läpimenoaikaa useista viikoista muutamaan päivään. 3D-tulostetut osat ovat erittäin kestäviä ja niitä voidaan käyttää erilaisiin ohutlevysovelluksiin.

Mukauta työkalujasi

Tulosta räätälöityjä ja monimutkaisia osia pelkäämättä kustannusten nousua. Lisää joustavuutta ja arvioi uudet työkalut ennen niiden tilaamista teräksestä.

Teollisten 3D-tulostimien seuraava sukupolvi

Uusi Markforged FX10d tarjoaa korkeimman tarkkuuden ja tulostaa jatkuvia hiilikuituvahvisteisia osia monenlaisiin tehdassovelluksiin.

Miksi käyttää 3D-tulostusta ohutlevyille?

  • Lisääntynyt tehokkuus:
    Lyhennä läpimenoaikoja ja käynnistä tuotanto odottaessasi tilatun työkalun toimitusta.
  • Parannettu riskienhallinta:
    Arvioi tarvittavat työkalut helposti ennen kuin tilaat ne teräksestä. Monimutkaiset työkalut ovat kalliita, mikä on yksi syy varmistaa oikean ostopäätöksen tekeminen.
  • Lisää joustavuutta:
    Vähennä kunkin työkalun kustannuksia dramaattisesti ja pysty hyväksymään eri volyymien tilauksia.

”Ennen lisäävän valmistuksen (AM) käyttöönottoa, kun asiakkaat pyysivät meitä tekemään erityisen säteen, siihen liittyi paljon arvailua, ja joskus jouduimme hylkäämään projektin.

Nyt olemme muuttaneet täysin tapamme tarkastella pyyntöjä. Voimme helposti prototyypin ja nähdä, toimiiko työkalu putken kanssa. Käytämme sitä jopa loppukäyttöosiin.”

Toni Pasanen, hitsauspäällikkö Toivalan Metalli 

Katso parhaat 3D-tulostimemme ohutlevyille

Markforged FX10

Tulosta vahvoja osia tarpeen mukaan. Simulointi- ja tarkastusohjelmiston avulla FX10 voi tuottaa todennettuja osia, jotka täyttävät tehtaan tiukat vaatimukset.

Markforged X7

Markforged X7 on suunniteltu puhtaaseen teolliseen 3D-tulostukseen. Pakollinen tulostin, joka tarjoaa poikkeuksellisen tarkkuuden, luotettavuuden ja toistettavuuden.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.