3D-tulostus tuotantoon

3D-tulostus tuotantoon

Tasaista tuotantoa ja optimoitua suorituskykyä. 3D-tulostus on kehittynyt valtavasti vuosien varrella, ja se on nykyään teknologia, jota käytetään korkealaatuisten, helposti muokattavien loppukäyttöön tarkoitettujen osien valmistukseen.


3D-tulostuksen käyttö loppukäyttöosien valmistuksessa

Loppukäyttöosien 3D-tulostus on nopeimmin kasvava sovellusalue, ja monet tunnetut tuotemerkit, kuten BMW ja Airbus, näyttävät tietä. 
Se soveltuu erityisen hyvin    geometrialtaan monimutkaisten osien valmistukseen , kun perinteiset valmistusmenetelmät vaativat useita kalliita tuotantovaiheita tai pienempiä määriä tai kun muut tekniikat eivät ole kustannustehokkaita.

OEM-valmistajat käyttävät 3D-tulostusta siltojen valmistukseen.
Tämä mahdollistaa lyhyen aikavälin tuotannon ja nopeammat markkinoille saattajat, kun taas tuotantolinjat ja työkalut kehitetään massatuotantoon.

Uudet optimoidut tuotemallit mahdollistavat osien tehokkaamman toiminnan ja tuotteet, jotka perinteisesti vaativat useiden osien kokoamista, voidaan yhdistää.

Miksi käyttää 3D-tulostusta massatuotannossa?

Suunnittelun joustavuus: Mukauta malleja vaivattomasti ja mukautu nopeasti markkinatrendeihin ilman lisäkustannuksia.

Kustannustehokas: Poista kalliiden muottien tarve. 3D-tulostus vähentää alkukustannuksia ja tekee pienistä tuotantosarjoista kannattavia.

Nopeus markkinoille: Nopeuta prototyypistä tuotantoon, mukaudu nopeasti kuluttajien kysyntään ja lyhennä markkinoilletuloaikaa.

Jätteiden vähentäminen: Minimoi romu lisäaineprosessilla, jossa käytetään vain lopputuotteeseen tarvittavaa materiaalia, mikä tukee kestävyyttä.

Yksinkertaistettu toimitusketju: Pienennä varastoa ja toimituskustannuksia valmistamalla lähempänä kulutuspistettä paikallisten tuotantokeskusten avulla.

Katso parhaat 3D-tulostimet tuotantoon

3D Systems Figure 4

3D-tuotannon toteuttaminen skaalautuvilla, modulaarisilla ja nopeilla digitaalisilla muovaustehdasratkaisuilla

HP MJF 5200

Vapauta uusi kasvu ja skaalaa tuotantosi HP:n työjuhdan avulla

3D Systems MJP 3600

Enimmäkseen käytännönläheinen valvomaton prosessi tiedostojen lataamisesta valmiiseen osaan

markforged metal x 3d printer

Markforged Metal X

Kaikki mitä tarvitset suunnittelusta täysin toimiviin metalliosiin alle 24 tunnissa

Mitä asiakkaamme sanovat

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti …

5 Examples of mass production using 3D Printing


BLOGI:

Viisi esimerkkiä 3D-tulostusta hyödyntävästä massatuotannosta

Kun ajattelemme 3D-tulostusta, ajattelemme usein kertaluonteisten tuotteiden, kuten prototyyppien, tuottamista tai parhaimmillaan pienen volyymin tuotantoa.
Mutta on olemassa tiettyjä sovellusalueita, joilla voit käyttää tätä tekniikkaa massatuotantoon.

Katso, miten IKEA, Airbus, GE Aviation, kuulokojeet ja Adidas käyttävät 3D-tulostusta massatuotannossa.

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.