3D-tulostus työkaluja varten

3D-tulostus työkaluja varten

Työkalujen komponentteja käytetään monissa valmistusprosesseissa. Olipa kyse sitten ruiskuvalusta, robottipuristimista, leimaamisesta tai leikkaamisesta, 3D-tulostuksella voidaan tehdä suuria kustannussäästöjä.

markforged 3d printed jaw

3D-tulostetut työkalut nopeuttavat prosesseja ja alentavat kustannuksia

Työkalut ovat yleinen termi, joka kattaa useita valmistusprosesseja. Yritykset luottavat näihin komponentteihin luodakseen erittäin tehokkaita tuotannon työnkulkuja. Mutta työkalut ovat usein monimutkainen prosessi, joka vaatii paljon resursseja ja aikaa.

Lyhyemmät ajot lyhyillä läpimenoajoilla
3D-tulostus työkaluille on ihanteellinen, kun haluat tuottaa lyhyempiä sarjoja lyhyillä läpimenoajoilla. Toisin kuin jyrsintä, kustannukset eivät kasva monimutkaisuuden myötä.

Laaja valikoima materiaaleja
Valittavana on laaja valikoima materiaaleja, jotka antavat työkalullesi tarvitsemasi mekaaniset ominaisuudet. Meillä on jopa hiilikuituvahvike, joka antaa alumiinia vastaavan lujuuden.

Miksi käyttää 3D-tulostusta työkaluissa?

 • Nopea prototyyppien valmistus:
  Nopeuta suunnittelusta markkinoille. Tulosta ja testaa työkalut muutamassa tunnissa, älä viikoissa.
 • Kustannustehokkuus:
  Vähennä aloituskustannuksia. Perinteinen työkalujen valmistus voi olla kallista, etenkin monimutkaisissa malleissa tai pienissä eräajoissa.
 • Monimutkaisuutta ilman kompromisseja:
  Saavuta monimutkaisia, räätälöityjä malleja ilman lisäkustannuksia. Perinteiset menetelmät voivat rajoittaa suunnittelun monimutkaisuutta tai tehdä siitä kalliin.
 • On-Demand-tuotanto:
  Tuota työkaluja juuri silloin ja siellä, missä niitä tarvitset, mikä eliminoi varasto-ongelmat.

Katso parhaat 3D-tulostimet työkaluihin

3D Systems MJP 2500

Tulosta toimivia prototyyppejä markkinoiden tarkimmalla suihkutustekniikalla

Markforged Mark Two

Lippulaiva jatkuva kuitukomposiitti 3D-tulostin, joka on rakennettu mullistamaan valmistustoimintasi.

Markforged Metal X

Helppokäyttöinen metallinen 3D-tulostusratkaisu toiminnallisille metalliosille seuraavana päivänä.

Markforged X7

Avaimet käteen -periaatteella toimiva teollinen hiilikuituinen 3D-tulostin monenlaisille toiminnallisille osille.

Mitä asiakkaamme sanovat

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.  FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti …

Hanki 3D-tulostuksen ostajan opas

Oletko valmis ostamaan 3D-tulostimen? Muista lukea ostajan oppaamme. Se on kattava ja puolueeton opas kunkin teknologian, materiaalin ja sovelluksen eduista ja haitoista.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.